reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
katjusza ale Ci fajnie, tez chcielismy sobie z M zrobic jakis wakacyjny chociaz weekendowy wypad we dwoje, a tu narazie nie ma jak:dry: super pileczka, widze ze tez masz nisko brzuszek:-)
dzag my tez z M dopiero nadrabiamy, bo po pierwsze my nie mielismy wspolnych zdjec(mimo ze 4lata razem):szok: to i po ciazy zadnych pamiatek nie byloby wiec teraz zawsze mam aparat przy sobie i czesto pstrykamy fotki:-) duuuuzy brzusio z wystajacym nawet przez bluzke pepkiem;) i taki okraglutki:-)( moj jest raczej spiczasty)

Dzag ty masz jeansy !! :-D:-D
Yyyyy... aleosochosi? :-D

katjusza77, nie straszę :-). Tylko tak w porównaniu z moim bambrem od piersi do łona Twój wygląda jakby był nisko. Bo masz osobno brzuch i piersi :-D, nie tak jak ja.

”Agnes92” pisze:
duuuuzy brzusio z wystajacym nawet przez bluzke pepkiem;)
No właśnie dziwaczny mam ten pępek :baffled:. Z tego co wiem, to większości dziewczyn pępek „znika”, a mnie odstaje na górze. Taki daszek się zrobił na dziurką ;-).

Cudne brzusie dziewczyny!

malutka nareszcie cosik widać :)!!!

katjusza też mam tak "nisko" brzuch, podobnie do Twojego zawieszony ;)

dzag fajny okrąglak! A pępek masz podobnie jak jak, typu "daszek na dziurką" (obłędne określenie ;))

Danuś kibicujcie, kibicujcie, im nas więcej tym lepiej :). Mam nadzieję, że już bez żadnych przygód doleżakujecie do sierpnia :)

dahoffka e tam gruba! Klasyczna piłeczka, prawie jak futbolowa :)

Mi zaś brzuszysko się rozrosło straszliwie ostatnio :szok:
Muszę się obcykać, czuję, że w standardowy kadr nie wlezie jednak, trzeba będzie poszerzyć ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry