reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Dahoffka przeciez masz normalny fajny ciazowy brzuszek, to ja nie rozumiem czemu Ci tak mowia;-) A mi choc mowia ze nie widac zebym wogole przytyla tylko brzuszek urosl to i tak sie ostatnio jak przejedzony slon czuje:-D

reklama
WSZYSTKIE MACIE PIĘKNE BRZUSZKI :) ja nie widzę, żeby któraś z Was miała nisko. Watpię, zeby na tym etapie już się którejś obniżył, jak dla mnie to stanowczo za wcześnie.

Pępek też mam wystający i mam wrażenie, że jak mam ubrane coś obcisłego to wszyscy na ulicy się na niego gapią :(

cats.jpgjjl.jpgasaa.jpg

U mnie różnice wagową widac...
malutka_ja87 i u Ciebie w końcu widać :p
Wszyskie juz ładne widoczne piłeczki macie :)

Dziewczynki, zachwycające macie wcielenia :-D

Malutka, fajne okrągłości brzuszkowe się u Ciebie pojawiły :tak:

Katjusza, fajnie i wiosennie u Ciebie. Mi samej się wydaje, że mam bardzo nisko brzuch osadzony,ale może mi się tylko wydaje. Ale promieniejesz jak widać na fotce.

Dzag, fajnie Cię zobaczyć w pełnej okazałości :-) Bardzo ładnie wyglądasz, a brzuszek okrąglutki :tak:

Dahoffka, gdzie tam gruba? Chyba moich boczków i ud nie widziałaś. To ze mnie małe słoniątko ostatnio się zrobiło,a Ty naprawdę fajnie wyglądasz :tak:

Martyna, fantastyczne foty, jak zwykle zresztą. Świetne różne ujęcia brzuszka i to szczęście wymalowane na twarzy mówi samo za siebie :-)

Błonka, widać że Twoje dzieciątko pięknie sobie rośnie w Twoim brzuszku, jest już naprawdę duży, czyli prawidłowo :tak: Życzę, aby jak najdłużej był u Ciebie w brzuszku.

Piękne brzuszki! a malutkiej brzuch nadal mnie zadziwia:tak:
To my 31 tc, w obwodzie ok. 93, czyli rośnie, ale nie tak szybko.31 tc.jpg32 tc zd 2.jpg32 tc zd 3.jpg

asia.85, wyglądasz jakbyś sobie chudzinko wsadziła piłkę pod koszulkę :-). Pięknie. Nie będziesz miała czego zrzucać po porodzie. Żałuj ;-).
A ta mordka psiaka - przesłodka.

dzag, może uda nam się krakowiankom wreszcie spotkać to porównamy przybytek:-), Ty na zdjęciu pięknie wyglądasz! Ja nie daje mojej twarzy bo jest blada policzki zapadnięte, nie ma czym się chwalić:tak: Na, a Eddie zawsze musi wejść w kadr, to jest pies który towarzyszy Ci wszędzie.

katjusza, mój też mi się wydaje nisko, ale taki mam od początku. Pieniny kocham:-) moi rodzice mają koło Szczawnicy domek letniskowy, więc wypad w tamte okolice to stały punkt programu.

Piękne brzuchy :) wszystkie bez wyjątku, piszę szczerze!:tak: A twój malutka to jest wręcz niesamowity, ciekawa jestem ajk będziesz wyglądała pod koniec 9miesiąca:-)
A oto moje dwie pociechy ;-)

reklama
ale sluchajcie-wstaje dzis rano, patrrze a tu mi sie pepek wywija na druga strone:-) wzeszlej ciazy tak nie mialam a bardzo chcialam:-) tak patrze na te Wasze fotki i same praktycznie pileczki pod tymi koszulkami:-)co Wy robicie ze wam tylko w brzuch idzie kurcze:p ja w zadne jeansy, inne spodnie w nogawkach nie wchodze tak mi uda przytyly ze szok:szok: probuje wmawiac sobie ze to woda sie zatrzymuje i stad opuchlizna:-Dale giga cellulit ktory jest mega straszny na dzis dzien nie pozostawia zludzen ze to nie woda:-D

Do góry