reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
Dziewczyny sliczne macie brzuszki, zdjęcia z sesji piękne :) sama się chcę zdecydować na jakąś sesję ale na razie kiepsko się czuję.
A to mój brzuszek: 33tc1dn.JPG

Malinkaizi, Milionka, Wiolcia super pileczki:-) moj brzuchol tez spory ale taki bardziej nisko jest...
Exotic ja zazwyczaj sama robie brwi ale henna zawsze jakas slaba wychodzila i postanowilam zrobic to u kosmetyczki:-) a co do tej metody nitka to fajnie brzmi ale w mojej miescinie nawet nie ma co liczyc na takie wynalazki raczej:-D

Dziewczyny śliczne macie brzusie, wszystkie bez wyjątku :-):-)

Danuś - w którym szpitalu leżysz? Jak tam w ogóle sytuacja?

ja na razie jestem w domku, na szczęście ;-) w poniedziałek mam kontrolę u mojego gina.... leżałam najpierw w szpitalu na brochowie we wrocławiu a po 5 dniach pobytu w domu wylądowałam drugi raz ale już na borowskiej... sytuacja wyglada tak ze jestem na fenoterolu;-)leże bo jak tylko zbyt długo siedze lub chodze to mam skurcze i w ogole boli mnie brzuch. szyjka mi sie troszke skróciła ale na ostatniej wizycie juz była bez zmian... ciężko się cieszyć ciążą jak tak jest, bez przerwy coś boli i ten stres masakra... jest mi ciężko... mój G <3 bardzo mnie wspiera po pracy wraca szybciutko do domku by byc przy mnie , zajmuje sie wszystkimi sprawami ale mi jest i tak zle... całymi dniami sama w sypialni lub na kanapie, brakuje mi aktywnego życia

Sunshine śliczne zdjęcia, takie wiosenne i słoneczne :-)

Kurde, muszę się dzisiaj zmusić i wreszcie swój brzuchol uwiecznić :-p

Danuś to super, że już w domu, musisz się teraz oszczędzać.
p.s. zaraz do ciebie skrobnę na priv, bo muszę cię o szpitale powypytywać :-p

reklama
Danuś doskonale Cię rozumiem. Od lutego leże, też mam za sobą szpital, króka szyjka i skórcze. Ja biorę no-spe 3x dziennie i magnez 4x i na razie jest ok. Po ostatniej wizycie u lekarza jestem dość zadowolona, tak bardzo, że mnie zaczęło nosić i znów mnie boli brzuch :( tak więc wróciłam do leżenia.
Najważniejsze, że dzidzia dobrze się rozwija.

Zgadzam sie z poprzedniczkami fajny brzusio kibica :)

Do góry