reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

gosha, słodziara z tej Twojej Majeczki :-).
malutka, no niewykluczone że to woda :-). A tak przy okazji Twojego postu mam takie przemyślenia - skoro wszystkie męczymy się z cellulitem, rozstępami, nadwagą, żylakami itp. to do kogo do jasnej ciasnej my się później porównujemy i po co stresujemy? Skoro wszystkie to wszystkie. Nie ma idealnie pięknych, gładkich, jędrnych i naciągniętych dziewczyn ;-).

reklama
Dzag, święta racja. Malutka, ja borykam się z tymi samymi problemami, ale pocieszam się, że nie będę tak wiecznie wyglądała i kiedyś zrzucę swoją nadprogramową wagę,zmniejszą rozstępy i cellulit. A co, jak się zaprę, to nie będzie na mnie mocnych :-)

P6120103 - Kopia.JPG30t1d

gosha, słodziara z tej Twojej Majeczki :-).
malutka, no niewykluczone że to woda :-). A tak przy okazji Twojego postu mam takie przemyślenia - skoro wszystkie męczymy się z cellulitem, rozstępami, nadwagą, żylakami itp. to do kogo do jasnej ciasnej my się później porównujemy i po co stresujemy? Skoro wszystkie to wszystkie. Nie ma idealnie pięknych, gładkich, jędrnych i naciągniętych dziewczyn ;-).

czytalam że w ciąży wszystkie mamy jakieś 80% szans na dorobienie sie cellulitu, jesli jeszcze go nie mialysmy... zreszta, akurat to to nawet modelki mają:p

A ja mialam wiecznie celulit.W ciazy z luizka chudlam,zdrowo sie odzywialam i celulit zgina .Po ciazy wrocilam do normalnego jedzenia i wrocil.Teraz tez mam mega celulit bo zero jakiejkolwiek diety

milionka, ale zarąbiaste zdjęcie! Super pomysł, fajny masz brzuszek :-):tak:
ja mam i rozstępy po pierwszej ciąży na piersiach, chyba dlatego że z płaskiej dechy, ledwo rozmiar B przeskoczyłam do F które miałam po porodzie w trakcie nawału. Potem zmalało do takiego średniego D, ale rozstępy zostały. Teraz mam E, ciekawa jestem ile będę mieć jak mi mleka napłynie:dry: Brzuch mam gładki, odpukać nic mi sie nie zrobiło, jakoś tylko te piersi w rozstępach.
A co do cellulitu to mnie pocieszyłyście, ja mam obrzydliwy na udach, szoruję sie gąbką jak moge ale nic to nie daje:baffled: a przed ciążą nie wiedziałam co to jest, ech.... ciąża to zdecydowanie cudowny czas dla ciała kobiety;-)

Mnie chyba natura oszczędziła, bo ani cellulitu, rozstępów, żylaków, a przytyć to bym baaardzo chciała. Może nie powinnam tego pisać żeby nie zapeszać:tak:

Ostatnia edycja:
gosha_88 nie masz się czym przejmować, ja w ciaży wcześniej nie byłam a mam cale piersi, ramiona w rozstępach, nawet jeden mam taki pod brzuchem, że nabrałam kilka osób, że miala wyrostek wycinany :p wszystko przez szybki okres dorastania, ale zupełnie mi jakoś nie przeszkadzają:-)

reklama
Ja tez naleze do ,,szczesliwych'' posiadaczek rozstepow:dry: narazie tylko na piersiach i oby tak zostalo. I w sumie to mi nawet one nie przeszkadzaja, przeciez piersi oglada tylko M a faceci nie zwracaja uwagi na rzeczy typu rozstepy, celulit itp;-)

Do góry