reklama
agos3009
Fanka BB :)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Danuś - przepięknie wyglądasz! :-)
MieMie
Dzag jestem przekonana, że i Tobie ciąża służy. Inaczej zawsze na siebie patrzymy. Jak byłam ostatnio na uczelni dziewczyny mówiły mi, że właśnie ciąża mi służy, że bardzo ładnie wyglądam, podczas gdy ja jak patrzę na siebie w lustrze to widzę słoniątko opuchnięte ze wszystkich stron. Ale może teraz nasz odbiór samych siebie jest nieco zaburzony 

Czaderskie bębenki 
Danuś naprawdę ślicznie wyglądacie
Dzag chyba jest tak, jak MieMie rzekła, inaczej patrzymy na siebie, przez pryzmat naszej ociężałości i spadku formy ;-) Z punktu widzenia osób trzecich jawimy się zgoła inaczej.
Inna rzecz, że pewna jestem, że dużo osób mówi grzecznościowo, że ciąża mi służy i nie ma to wsparcia w jakiejś bardziej wnikliwej obserwacji wokół mojej osoby ;-)
A teraz my na początku 31 tyg, tradycyjnie w retrospektywnym ciągu:

Kawał brzuszyska już toczę

Danuś naprawdę ślicznie wyglądacie

Dzag chyba jest tak, jak MieMie rzekła, inaczej patrzymy na siebie, przez pryzmat naszej ociężałości i spadku formy ;-) Z punktu widzenia osób trzecich jawimy się zgoła inaczej.
Inna rzecz, że pewna jestem, że dużo osób mówi grzecznościowo, że ciąża mi służy i nie ma to wsparcia w jakiejś bardziej wnikliwej obserwacji wokół mojej osoby ;-)
A teraz my na początku 31 tyg, tradycyjnie w retrospektywnym ciągu:

Kawał brzuszyska już toczę

MieMie
Aia widać duży postęp we wzroście Twojego brzuszka, bardzo ładnego zresztą :-) I fajnie, że wszystkie zdjęcia robisz w tym samym stroju i z tej samej perspektywy, lepiej widać różnicę. Może fotki są chaotyczne,niepoukładane, ale też widać różnicę we wzroście brzuszka, może niebawem zamieszczę zdjęcie 

reklama