reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Ja też jestem zafascynowana Waszymi brzuszkami i w niezapatrzona :-) Ślicznie wszystkie wyglądają - zarówno te większe,jak i te mniejsze :tak:

reklama
a to moja piłeczka w 27 tc :-)
DSCF0083.jpg

Dzag jestem przekonana, że i Tobie ciąża służy. Inaczej zawsze na siebie patrzymy. Jak byłam ostatnio na uczelni dziewczyny mówiły mi, że właśnie ciąża mi służy, że bardzo ładnie wyglądam, podczas gdy ja jak patrzę na siebie w lustrze to widzę słoniątko opuchnięte ze wszystkich stron. Ale może teraz nasz odbiór samych siebie jest nieco zaburzony :tak:

Czaderskie bębenki :tak:

Danuś naprawdę ślicznie wyglądacie :-D

Dzag chyba jest tak, jak MieMie rzekła, inaczej patrzymy na siebie, przez pryzmat naszej ociężałości i spadku formy ;-) Z punktu widzenia osób trzecich jawimy się zgoła inaczej.
Inna rzecz, że pewna jestem, że dużo osób mówi grzecznościowo, że ciąża mi służy i nie ma to wsparcia w jakiejś bardziej wnikliwej obserwacji wokół mojej osoby ;-)

A teraz my na początku 31 tyg, tradycyjnie w retrospektywnym ciągu:

brzusio12tydz2.jpgbrzusio19tydz.jpgbrzusio21tydz.jpgbrzunio 23tydz.jpgbrzunio31tydz.jpg

Kawał brzuszyska już toczę :szok:

Aia widać duży postęp we wzroście Twojego brzuszka, bardzo ładnego zresztą :-) I fajnie, że wszystkie zdjęcia robisz w tym samym stroju i z tej samej perspektywy, lepiej widać różnicę. Może fotki są chaotyczne,niepoukładane, ale też widać różnicę we wzroście brzuszka, może niebawem zamieszczę zdjęcie :tak:

reklama
Do góry