reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
chyba czas na mnie wkoncu:-) to moj brzuchol prawie 30 tydz:tak: P1000155.jpgP1000156.jpg

irisson, no pięknie się pod tą tuniką ukryłaś ;-). Ale brzusio i tak widać. Ślicznie.

Agnes92, no to się nazywa Brzuchol przez duże B :-). I dobrze. Przynajmniej Maleństwu wygodnie w takim domku. A gdzie Twój pępek? :-D Żartuuuję :-p. Ja mam taki śmieszny, odstający na górze. Może jutro pstryknę fotkę i uda się go złapać ;-).

Agnes rzeczywiście brzuszek już pokaźnych rozmiarów :-) ja się wczoraj dobrze obejrzałam przed lustrem w bieliźnie i też byłam w szoku jak mi urósł. Mąż też był w szoku, ale stwierdził że wyglądam seksownie!! Normalnie byłam w szoku jak to usłyszałam. Postaram się zrobić jutro jakieś zdjęcie i wrzucić.

Irisson juz teraz zadna kobietka chyba nie powie ci ze nie wygladasz jakbys byla w ciazy:-D
Agnes masz taki brzuch chyba jak ja tylko moj dodatkowo zwisa na dole po porzedniej ciazy.To tobie teraz wyskoczyl a ja juz z takim chodze ladnych pare mies.Wczesnie wyskoczyl ale przystopowal na szczescie

No już jestesmy prawdziwie ciążowe :-D tez musze wrzucic cos nowego.
ja sie jednak staram wychodzic w takich rzeczach bardziej opiętych, żeby nie wyglądać jak pączuś.
najgorsze jest to ze jak sie jakis przystojniak na mnie spojrzy to nie wiadomo czy ze wzgledu na dekolt czy dlatego ze lubi dzieci :-p

Agnes, Ty masz podwojna linie nad pepkiem?:-p

reklama
Do góry