reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

ale brzuchatki :)
przypomnialo mi sie jak moj brat byl dosc maly jak bylam z mloda w ciazy i nazywal wszystkie kobiety w blogoslawionym stanie ciezarowkami :D

reklama
No to ja też się pokażę. Chociaż jak patrzę w lustro to wydaję mi się że mam większy brzuch niż na zdjęciach!
IMG_20120529_100058.jpg

karenm i milionka Wasze brzuchy tez pokazne, jest sie czym pochwalic:-)
mala.di na szczescie nie jestem jakas inna i mam normalna jedna linie pod pepkiem:-D a tamte to cien sznureczka od aparatu:laugh2: dzag ja tez mam pepek wystajacy moze nie widac za bardzo:-) mialam brzuszek od dluzszego czasu ale przez niecale 3tyg bardzo urosl, M jak wrocil to nadziwic sie nie mogl:-)

Marcia śliczny brzuszek.
Mam to samo, też na żywo wydaje mi się większy. Może na czas ciąży nasze aparaty nie chcą się narażać rzuceniem o ścianę.

marcia fajny brzuccholek:-) a ja mam wrazennie ze na zdjeciach jest wiekszy niz rzeczywiscie. i moze to przez brzuch ale mam wrazenie jakby mi biust zmalal. dziwne...:-)

Dziewczyny, Wasze wspaniałe brzuszki ośmieliły mnie i wrzucam zdjęcie. To mój brzuch z odstającym pępkiem. Ten pępek w ogóle przedziwny jest, bo jak leżę na plecach i napnę mięśnie brzucha (np. przy kaszlu, podnoszeniu się jak do brzuszków) to robi się z niego taki okropny kominek :eek:. Bleee... ;-)

Zdj_cie010.jpg
Zdjęcie z dzisiaj, 31 tygodni i 4 dni.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, wszystkie macie piękne brzuszki, takie okrąglutkie, pełniutkie w dobrym tego słowa znaczeniu. Może i ja w końcu się zmobilizuję i wrzucę swój brzuszek, też jest coraz większy, co czuję szczególnie przy chodzeniu jak mi go ściąga w dół,ale to też chyba z powodu ułożenia dziecka :tak:

Do góry