reklama
mala.di
Fanka BB :)
super :-) tym razem góry zamiast morza w tle 
no i jaka fajna wyraźna linia pośrodku u sopelka ;-)

no i jaka fajna wyraźna linia pośrodku u sopelka ;-)
natasszzka87
Śliczne brzuszki kochane-
Jednak brzuszek dodaje seksapilu
My sesje u fotografa na gruponie kupiliśmy tanio na 9 lipca się umówiłam, bo wtedy będzie taki duży duży. Chciałabym aby była ona taka inna niż wszystkie- aby fotograf pokazał, że brzuch jest sexy i mama też. Wiecie czerwone usta sexy bielizna (jak znajde takie wielkie) oooo

My sesje u fotografa na gruponie kupiliśmy tanio na 9 lipca się umówiłam, bo wtedy będzie taki duży duży. Chciałabym aby była ona taka inna niż wszystkie- aby fotograf pokazał, że brzuch jest sexy i mama też. Wiecie czerwone usta sexy bielizna (jak znajde takie wielkie) oooo

Ależ nam brzuszków się poodsłaniało, jak to słońce działa 
Cudne są jeden w jeden!
malutka Twój brak ciążowego balonika, choćby w wersji mini jest niesamowity. Nieodmiennie mnie zdumiewa. Pewnie pod koniec będziesz się prezentowała jak większość z nas pod koniec piątego. Nie natoczysz się za wiele przynajmniej;-).
martyna cudna sesja. Aż mi się też takiej na kształt zachciało. Może namówię męża
sopelek widać, widać, widać, nareszcie!!! Cudnie

Cudne są jeden w jeden!
malutka Twój brak ciążowego balonika, choćby w wersji mini jest niesamowity. Nieodmiennie mnie zdumiewa. Pewnie pod koniec będziesz się prezentowała jak większość z nas pod koniec piątego. Nie natoczysz się za wiele przynajmniej;-).
martyna cudna sesja. Aż mi się też takiej na kształt zachciało. Może namówię męża

sopelek widać, widać, widać, nareszcie!!! Cudnie

kruszki
wszystkie sliczne brzuszki
do calowania i wsluchiwania sie w nie 
i w koncu u sopelka jest cos widac! teraz wyskoczy, zobaczycie
ja to bym chciala bardzo zeby mi piersi zostaly takie duze
ale niestety z doswiadczenia wiem, ze po karmieniu odejda w sina dal 
i w koncu u sopelka jest cos widac! teraz wyskoczy, zobaczycie
ja to bym chciala bardzo zeby mi piersi zostaly takie duze
ja to bym chciala bardzo zeby mi piersi zostaly takie duzeale niestety z doswiadczenia wiem, ze po karmieniu odejda w sina dal
![]()
Ah! Też bym nic naprzeciw nie miała

reklama