reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Milionka, ślicznie pokazałaś postępy we wzroście Twojego brzuszka. Ja też muszę M poprosić by mnie sfotografował,bo ostatnio opuściłam się w zdjęciach.

Sunshine, Twój brzusio też uroczy, okrąglutki, w fajnej odsłonie :tak:

reklama
mój z dziś rana 25tc. 24tc.3dc..jpg:) raz w tyg.- w każdą środę robię sobię fotkę :) i też porównuję zmiany...

Ddaga, jak zwykle jestem pod wrażeniem Twojego kształtnego i ładnego brzuszka. I podziwiam regularność, ja robię fotki kiedy popadnie,może więc dlatego tak trudno będzie to porównać :tak:

śliczne domki :) mój też pokaźny, robię fotki raz w tygodniu :)
ale, jestem pod wrażeniem brzuszka Twoim malutka! wow, taki to miałam na początku ciąży :D

MALUTKA Ty nas tu nie wkręcaj że masz tam bobaska:-) chyba osobiście oblukam Ciebie hihihihi

wszystkie brzuszki czy małe czy duże są dla nas słodkie:-) bo mieszka w nich nasz skarb

Brzuszki śliczne każdej z Nas:tak: Malutka ja taki brzuch miałam jak byłam piękna i młoda- cudny ale gdzie ten Bąbel:-D:-D
Ja juz mam Wielki, ale Mój nie ma kiedy mi zrobić a jedyne lustro jakie mam w domu to w łazience a tam się już nie mieszczee:-D:-D

sunshine, ddaga cudne brzuchole!!!

milionka fajne porównanie, bardzo takie lubię, świetnie widać jak rośniemy :tak:

malutka nie do wiary normalnie!!! :-D Cudny maleńtas!

reklama
Pieknosci dziewczyny :) niedlugo z tych mieszkanek zrobia sie piekne apartamentowce:D

Malutka chyba cos oszukuje haha :) zartuje, wierze ze tak jest bo sama jeszcze 2 tyg temu nei mialam brzucha az tu nagle wyrosla mala pileczka :)

Do góry