reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
Malutka znam osobiście dziewcze co w ciąży była takie malutkiej jak TY!!! az oczy przecieram jak patrze na Ciebie i ten Twój niby brzuch:-)

też byłam pewna, że to bita śmietana... każda z nas ma taki odruch układania rąk w serduszko na brzuchu? :-p

ja niby narzekam, że tyje, wiec z jednej strony baardzo Ci zazdroszcze, malutka, Ciebie rozstępy raczej na pewno nie dotyczą :-p ale z drugiej to bym chciała być większa, by kazdy na kilometr widział, że jestem w ciązy

Bardzo ladne brzuszki macie gratuluje ;)

od jakis 3 dni moj tez zauwazylam ze intensywnie sie wypycha, zrobie zdjecie w przyszlym tygodniu to wrzuce i sie pokaze bo juz 10 tyg nie fotografowalam sie ostatnie zdjecie w 13 tygodniu zrobilam ale to dlatego ze nic sie nie dzialo z nim do tego czasu ;)

czas się pokazać :)

5 tydz 5 tydzień - Kopia.JPG 12t3d12ty3d - Kopia.JPG 19t2dP4010056.jpg 23tIMG_1430.jpg i 23t w koszulce IMG_1436 - Kopia.JPG

Sunshine śliczne zdjęcie :-) też bym chciała sobie taką fajną sesję zrobić. Mam kolegę który trochę zdjęć robi i zrobił taką sesje mojej koleżance i jej mężowi. Ale mój M jest jakoś średnio zainteresowany moim stanem więc mi się odechciewa jak pomyślę że miałabym go prosić o to żeby zrobił ze mną taką sesję.

Milionka bardzo fajny brzuszek :-) nie za mały, nie za duży lecz w sam raz :-)

bardzo ladne brzuszki macie Dziewczyny:-) A mi nawet wstyd przyznac ale jakos szybko zlecialo, 6 miesiac a ja jeszcze ani jenaej fotki brzuszka nie mam, musze sie wziac za to bo to bardzo fajna pamiatka :-)

reklama
Do góry