reklama
malutka_ja87
Fanka BB :)
marcia- super
wogole rewelacyjna tuniczka/sukienka:-)no i figura na celujacy
MieMie
Marcia, fantastycznie wyglądasz w tej sukieneczce i ładnie brzuszek Ci się w niej odznacza.
Dzisiejsza pogoda również i mnie skłoniła do przeglądnięcia szafy. I co się okazało? Większość sukienek, na które liczyłam w tym sezonie - rozmiar S, ale odcinane pod biustem - okazała się za mała
I to głównie w biuście.... Ledwo byłam je w stanie przecisnąć i włożyć. Wyglądałam jak bułeczka owinięta w za małe ubranko, małe słoniątko
A stwierdziłam, że na letnią porę najlepsze będą sukienki, bo te spodnie i spódnice mają za ciepłe pasy ciążowe. Zastanawiam się, czy jest obecnie miejsce na moim ciele, w którym przesadnie się nie rozrosłam... 
Dzisiejsza pogoda również i mnie skłoniła do przeglądnięcia szafy. I co się okazało? Większość sukienek, na które liczyłam w tym sezonie - rozmiar S, ale odcinane pod biustem - okazała się za mała

kruszki
dziewczynki cudowne brzuszki!!
malutka_ja87
malutka_ja87
juditka- ale masz niziutko ten brzuszek- pewnie jeszcze nie masz klopotow z oddychaniem?
awczesniejsze brzuszki...ech-laseczki hotele all inclusive:-) fajna pora jestesmy w ciazy bo mozna juz sie chwalic brzuszkami:-)
awczesniejsze brzuszki...ech-laseczki hotele all inclusive:-) fajna pora jestesmy w ciazy bo mozna juz sie chwalic brzuszkami:-)
reklama
carolyna_85
Początkująca w BB