reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Sempe fajna z Ciebie kobitka i brzuszek masz bardzo ładny, okrąglutki :tak:

Sunshine super ujęcie,bardzo podobają mi się tego typu zdjęcia z serduszkiem. Pewnie za jakiś czas też sobie takie zrobię :-D

reklama
sempe, Ty tak straszyłaś tymi kilogramami i wymiarami, że człowiek zaczynał się bać :-D. A tu się okazuje że laska jak nic.
Zaczynam się dziwić, gdzie te nasze kilogramy wchodzą i gdzie się te centymetry gubią. Bo są spore, a nie widać ich tak jakby się mogło wydawać.
Sunshine27 fajny, serduszkowy brzuszek :-).

Ja wiem, gdzie idą te kilogramy ;) Moja 3,5-letnia Bratanica mnie ostatnio uświadomiła. Jak powiedziała (cytuję): "wszystko pójdzie w cycki" ;)

Czy ktoś ma też tak jak ja, że brzuch od pępka w dół idzie płasko po skosie - jak taka zjeżdżalnia do góry nogami, a od pępka w górę jest półokrągły? Aż mnie to zaskoczyło, jak spojrzałam ostatnio w lustro ;) Muszę zdjęcie zrobić, to Wam pokażę ;)

Witajcie macie takie super małe brzuszki..a ja to jestem już jak słoń....jestem z was najgrubsza.....fotka robiona w czasie Wielkanocy no i brzuch wiadomo po świętach większy... 100_9845.jpg21 -tydzień..

Ostatnia edycja:
Dziewczyny macie takie słodkie male brzuszki....cuda....a ja to stary rozciągnięty brzuch...po 4 kg chłopach....i prawie 60 cm....duże dzieci rodzę więc duże mam brzuchy....

Zuzia bardzo ładnie wyglądasz, niech dzieciątko zdrowo sobie w brzuszku rośnie :-)

Ddaga
zawsze takie oryginalne ujęcia brzuszka dodajesz, w fajnym zbliżeniu. Ładny, kształtny brzusio :tak:

Malinka Twój brzuszek też uroczy, okrągły :-) Widać,jak wszystkie sobie rośniemy, wspaniale tak razem się powiększać :tak:

reklama
słuchajcie, ubawiłam się po pachy :) za tydzień jedziemy z mężem na 6dni nad morze (majówka) i przeglądałam szafę, w co wejdę z letnich rzeczy - wszystkie w rozm.36 (czasem 34,czasem 38) i znalazłam dwie sukienki,w których rok temu śmigałam sobie. Jak w nie weszłam, to postanowiłam zrobić wam specjalnie fotki :) jakość zdjęć koszmarna,bo sama robiłam, ale liczy się zabawa :):):)24tc (3).jpg24tc (2).jpg24tc (4).jpg24tc.jpg

Do góry