reklama
sempe, Ty tak straszyłaś tymi kilogramami i wymiarami, że człowiek zaczynał się bać
. A tu się okazuje że laska jak nic.
Zaczynam się dziwić, gdzie te nasze kilogramy wchodzą i gdzie się te centymetry gubią. Bo są spore, a nie widać ich tak jakby się mogło wydawać.
Sunshine27 fajny, serduszkowy brzuszek :-).

Zaczynam się dziwić, gdzie te nasze kilogramy wchodzą i gdzie się te centymetry gubią. Bo są spore, a nie widać ich tak jakby się mogło wydawać.
Sunshine27 fajny, serduszkowy brzuszek :-).
Ja wiem, gdzie idą te kilogramy
Moja 3,5-letnia Bratanica mnie ostatnio uświadomiła. Jak powiedziała (cytuję): "wszystko pójdzie w cycki" 
Czy ktoś ma też tak jak ja, że brzuch od pępka w dół idzie płasko po skosie - jak taka zjeżdżalnia do góry nogami, a od pępka w górę jest półokrągły? Aż mnie to zaskoczyło, jak spojrzałam ostatnio w lustro
Muszę zdjęcie zrobić, to Wam pokażę 
Czy ktoś ma też tak jak ja, że brzuch od pępka w dół idzie płasko po skosie - jak taka zjeżdżalnia do góry nogami, a od pępka w górę jest półokrągły? Aż mnie to zaskoczyło, jak spojrzałam ostatnio w lustro
zuzia2012
Zaangażowana w BB
super laska wyglądasz....
zuzia2012
Zaangażowana w BB
malinka1980
Fanka BB :)
Dziewczyny, sliczne te Wasze brzuszki
To ja tez wstawiam swoj - 25 tydzien
))
Zobacz załącznik 456962
Zobacz załącznik 456962
zuzia2012
Zaangażowana w BB
Dziewczyny macie takie słodkie male brzuszki....cuda....a ja to stary rozciągnięty brzuch...po 4 kg chłopach....i prawie 60 cm....duże dzieci rodzę więc duże mam brzuchy....
MieMie
Fanka BB :)
Zuzia bardzo ładnie wyglądasz, niech dzieciątko zdrowo sobie w brzuszku rośnie :-)
Ddaga zawsze takie oryginalne ujęcia brzuszka dodajesz, w fajnym zbliżeniu. Ładny, kształtny brzusio
Malinka Twój brzuszek też uroczy, okrągły :-) Widać,jak wszystkie sobie rośniemy, wspaniale tak razem się powiększać
Ddaga zawsze takie oryginalne ujęcia brzuszka dodajesz, w fajnym zbliżeniu. Ładny, kształtny brzusio

Malinka Twój brzuszek też uroczy, okrągły :-) Widać,jak wszystkie sobie rośniemy, wspaniale tak razem się powiększać

reklama
słuchajcie, ubawiłam się po pachy
za tydzień jedziemy z mężem na 6dni nad morze (majówka) i przeglądałam szafę, w co wejdę z letnich rzeczy - wszystkie w rozm.36 (czasem 34,czasem 38) i znalazłam dwie sukienki,w których rok temu śmigałam sobie. Jak w nie weszłam, to postanowiłam zrobić wam specjalnie fotki
jakość zdjęć koszmarna,bo sama robiłam, ale liczy się zabawa