reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

To teraz ja :-Dostatni dzień 18 tc
18tc5small.jpg18tc6small.jpg

reklama
milionka cudny okrąglak:tak: Widzę, że masz podobne odczucia do moich - od kilku tygodni brzuch stoi? Przynajmniej u Ciebie wygląda cudnie. Nie wiem jak to jest, ale autentycznie nie widzę większych zmian w jego objętości. Aż zaczynam się niepokoić tym stanem rzeczy. Ciągle nie wyglądam ciężarowo...

asia uroczy bąbelek, uwielbiam takie piłeczki:tak:

Nooooo, sopelek, kochana, pięknie rośniecie:-D

Ostatnia edycja:
milionka cudny okrąglak:tak: Widzę, że masz podobne odczucia do moich - od kilku tygodni brzuch stoi? Przynajmniej u Ciebie wygląda cudnie. Nie wiem jak to jest, ale autentycznie nie widzę większych zmian w jego objętości. Aż zaczynam się niepokoić tym stanem rzeczy. Ciągle nie wyglądam ciężarowo...

hehe to mamy takie same odczucia - już mi mąż grozi że wstydu mi narobi u pani dr i powie że panikuje, że brzuch mi nie rośnie:) A my po prostu już byśmy chciały mieć brzuch jak w 3 trymestrze :p Pociesza mnie fakt, że u mojej przyjaciółki do konca 4 miesiąca wogole nie było widać brzucha :)

KA milka - jak na połowę to bardzo zgrabny i malusi!!
dzag82 - ja też mam większy niż tej dziewczyny :tak:
malutka_ja87 - ja to z takim brzuszkiem startowałam, praktycznie płaski :szok:
milionka - faktycznie nie widać zmiany, no ale biuścik to większy :-D
asia.85 - fajny brzuszek, jak na 18 tydz to super wiec wagą na minusie to tylko się ciesz :tak:
sopelek83 - znów się powtórzę, nie mam pojęcia gdzie te twoje bliźniaki tam są, takie malutki brzunio :confused: ale pięknie jest zarysowany, u góry pod biustem i przy pachwinach :)

No to ja z okazji rozpoczęcia 20tygodnia -aż uwierzyć nie moge że połowa tak szybko zleciała - wklejam zdjecia brzuszka...niby od ostatnich wiele sie nie zmienil...ale teraz to juz jest taki całą dobe, wiec pewność mam że to nie wzdęcia a dzidziuś. słabym aparatem w telefonie robione wczoraj późnym wieczorkiem:

Zobacz załącznik 446118Zobacz załącznik 446119

Sopelek no teraz to przynajmniej coś u Ciebie widać!! W porównaniu z ostatnimi zdjęciami na pewno jest różnica. Fajnie masz ten brzuszek zarysowany. Ale na pewno nikt Ci nie powie że nosisz w sobie bliźnięta :-) no ale jeszcze wszystko przed Tobą

Dziewczyny piękna brzuszki, sopelek widać widać:-)
mala di, ujawnij go w pełni:-)
No mój jest z dnia na dzień coraz większy, coś czuję że będzie ogromny bo u nie wszytko idzie w brzuch, moje nogi i ramiona są za to coraz chudsze.
Aia, a Ty pokazuje w końcu swój;-), na pewno nie jest taki mały jak Ci się wydaje.

mala.di, to tylko wrażenie ;-).
No, to teraz ja Was zakasuję ;-). Jedyne co mam na wytłumaczenie to to, że mój Bąbel jest w zasadzie najstarszy spośród tutejszych sierpniowych Bąbli :-). Mamy 20 tygodni i 4 dni.
No i macica sięga już tak wysoko, że zaczyna mi się już pępek dziwny robić :no:.
zdj_basia.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry