reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

dzag wcale nie masz największego brzuszka, no i z tego co widzę twój jest raczej tak niżej. Mnie wywaliło od góry do dołu. Zresztą sami zobaczcie. Zdjęcie robione dzisiaj
IMG_20120315_132841.jpg

reklama
marcia331, rzeczywiście Twój brzuszek do góry wybiło. No, Maluszek pewnie się rozciąga :-).
Fajne to. Każdy brzuszek inny.

Hmmm...nie wiem, czy to kwestia zdjęcia, ujęcia, ale wydaje mi się jakiś mały ten brzuszek pod tą stertą ubrań :) Choć mam nadzieję, że i tak widać, że rozwija się w nim Maleństwo :tak:

Aha, zdjęcie zostało zrobione dziś, czyli w 17 tygodniu i 6 dniu mojej ciąży :)

przód.jpglewa.jpgprawa.jpg

MieMie, jaki mały?:) Po prostu zgrabna kobieta jesteś i od przodu jeszcze piękna talia, smukła figura, a z boku - niespodzianka!:D Piękny brzuszek :)

No to i ja sie pochwale! wkoncu rosnie! koniec 18 tyg.jpg
Chcialo nam sie bardzo coli gazowanej, wypilismy noi tak pieknie sie pokazal :)
Do tej pory mam wyrzuty sumienia gdy wypije cole, to takie niezdrowe!
Na zdj koniec 18 tyg

O wow dziewczyny, ale mamy wiosenny wysyp brzuszków.
Cudne :-D!!!
I jakie fantastycznie ciążowe, okrąglutkie wszystkie:szok:

MieMie widać, widać ciążę jak na dłoni:tak:

marcia niesamowicie Ci od ostatniej foty wyskoczył, a w zasadzie podskoczył do góry. Jest boski!!!

nataszka cudownie kształtny brzucho:tak:

DeeDunia jaki fikuśnie spiczasty, czad :-D

A mój taki przy Waszych mało spektakularny w dalszym ciągu...:sorry2:

Oto my w 21 tyg, tradycyjnie z porównaniem do poprzednich tygodni.
I tak:
12 tydz., 19 tydz., 21 tydz.

brzusio12tydz.jpgbrzusio19tydz.jpgbrzusio21tydz.jpg

reklama
Aia widać postęp, bardzo ładny, zaokrąglony masz brzuszek :-) Fajnie jest móc się przyglądać brzuszkowi w zestawieniu z wcześniejszymi tygodniami. Wtedy dopiero widać postęp. I bardzo dobrze.Niech rosną nam szczęśliwe i zdrowe nasze dzieciaczki :-D

Do góry