exotic czy twoj test pH pokazuje kolory? jesli nie to wejdz na te strone Skala pH – Wikipedia, wolna encyklopedia tam po prawej stronie masz skale kolorystyczna i numeryczna. generalnie od zolci po czzerwien wskazuje na dziewczynke, od zolci w kierunku zieleni chlopiec, czyli jesli masz 6 to bardziej sie sklania ku chlopcu )
reklama
wiesz co, ja tez sprawdzilam na swoim tescie i mam taka sklale o jakiej mowisz. czy ty kupilas ten urine test z ebaya do ktorego linka kiedys podalam? wg testu wiec wychodzi dziewcze u ciebie ))
tak dokladnie ten z ebaya co kiedys `dalas linka hihi i wychodzi taki pomaranczowo czerwony ph 6 jak dla mnie zobaczymy za pare tygodni ile w tym prawdy
marcia331
Fanka BB :)
Ach śliczne te nasze brzuszki. Mój też rośnie ładnie. Będę musiała zrobić jakieś zdjęcie w tym tygodniu. Najlepiej to go widać jak w piżamce jestem :-) Hehe mój M. to się nadziwić nie może, wczoraj znowu po tygodniu rozłąki popatrzył na mój brzuch i stwierdził "Ty naprawdę jesteś w ciąży!" rozwala mnie tymi swoimi tekstami :-)
Ka milka Twój brzuszek jeszcze nie taki wielki jak na początek 20 tygodnia. Ale na pewno widoczny.
Ka milka Twój brzuszek jeszcze nie taki wielki jak na początek 20 tygodnia. Ale na pewno widoczny.
reklama