reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Ka milka pięknie :-).
A a propos brzuszków "ledwo ledwo" - nie mogę się powstrzymać i wrzucam tu link do podobnego tematu u kwietnióweczek. Tak jakoś zerknęłam ;-). I w ciężkim szoku jestem po tym jak zobaczyłam brzuszek jednej z dziewczyn: https://www.babyboom.pl/forum/kwiec...iazowe-brzuszki-oraz-waga-53360/index142.html . Post nr 1412 - drugi od góry. Wygląda na mniejszy niż mój w tym momencie :-). Jak widać brzuch brzuchowi nierówny :-D.

reklama
dziękuję dziękuję za komplementy :-D:cool:

dzag82 moja siostra miała właśnie taki mały brzuszek, to szóstego miesiąca płaska a później też nie za wiele.
Ja już nie wiem od czego to zależy, niby w kolejnej ciązy brzuszek powinnien być większy,
a mój jest na tym etapie zdecydowanie mniejszy niż w poprzedniej ciąży.
Może to od ułożenia dzidzi zależy?

dzag wow! Ten brzunio kwietniówki mnie zakasował zupełnie. Mam nadzieję, że mój jednak nieco pokaźniejszy urośnie, bo aż jakoś tak łyso bez balonika przez całą ciążę przejść ;-) Też słyszałam, że tak bywa, ale wiadomo, jak nie zobaczę, nie uwierzę, a tu proszę czarno na białym. "Ciąża z zaskoczenia" przybiera na prawdopodobieństwie;-)

O ja! malutka autentycznie po Tobie ani ani ciąży nie widać :szok: Niesamowite! A ja myślałam, że u mnie "tyle co nic". Widać jednak, że masz umięsniony brzusio, pewnie jeszcze trochę Ci te mięśnie podociskają bąbelek ;-)

Fajne są te nasze brzusie, każdy jedyny w swoim rodzaju, jak jego lokator:tak:

To ja się zaprezentuje choć mam wrażenie, że od 12 tyg nic nie urósł :(

5 tydzień - Kopia.jpg5t 12ty3d - Kopia.jpg12t3d 16t2d.jpg16t2d

No i mój w 18 tc. Mi wszytko idzie w brzuch, nogi mam dalej jak pająk, no i niestety waga nadal na minusie, albo ani drgnie:-( To brzuch z rana, wieczorem jeszcze większy.

Załączniki

• DSC_0128(2).jpg
    DSC_0128(2).jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry