malutka_ja87
Fanka BB :)
tez nie mam prawie brzuszka..w zeszlej ciazy jak szlam rodzic to polozna sie za glowe chwycila ze to taki maly wczesniak bedzie..jak mowilam ze juz 37 tydz sie zaczal to nie wierzylaza to godz po porodzie byl prawie plaski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jukix faktycznie, toz to willa ) super!
dziewczyny co do waszych obaw o powolniejsze rosniecie brzuszka na tym etapie to ja dolacze do was. Nawt pytalam sie mojej prowadzacej ciaze i
wytlumaczyla mi ze na poczatku do ok 14-15tc macica rosnie w gore a nastepnie zaczyna rozrastac sie w boki dlatego w okresie ciazy w ktorym wlasnie jestesmy wydaje nam sie ze nie rosniemy po czym od ok 21 tc nastepuje wyskok, a wtedy to bedziemy juz tylko wspominac nasze male brzuszki ))
karen.m nie wiem czemu, jakos tak mam przeczucia ze to dziewczynka tym razem. w poprzedniej ciazy wszystko bylo inaczej, moze dlatego? wtedy spodziewalam sie chlopca, mialam ochote na ostre jedzenie, i ogolnie bylo inaczej. Teraz bardziej na slodkie. sama juz nie wiem. Ale test z moczu pH wyszedl na chlopca wiec moze macie acje? )