reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Sopelek, no proszę Cię :D Jak Ty masz bliźniaki, to ja mam czworaczki :) Ciekawe, jak będziesz wyglądać za pół roku :D
Ewa wyjęłaś mi to z ust, to samo pomyślałam patrząc na brzuszek sopelka. Taki zgrabniutki, gdzie tam ta dwójeczka? ;))

Nina25, Exotic87- no to są piękne ciążowe brzuszki, super :))

marcia331 - tak jeszcze nieznacznie odstaje brzuszek, zgrabniutki.

A mi jutro przypada sesja zdj brzuszka, robię co dwa tygodnie w środy. Postaram się zrobić z rana i z wieczora tego samego dnia, bo różnica jest szokująca :-p

Po zdjecioach widać jak każda z nas jest inna i ciąża inaczej sie uwidacznia, jednym bardziej innym niej, najważniejsze żeby dzidzie w nich zdrowo sobie rosły!!

Ostatnia edycja:
reklama
:-) brzuszki Nam rosną a wraz z nimi uśmiech na naszych twarzach ;)
jak co 2 tygodnie wrzucam kolejną fotkę :-D 13 tydzień

16022012108-001.jpg i jak :p ?

kacha bez zadnych watpliwosci twoj brzuszek wyglada na ciazowy;) super! Ja swoj wstawie za pare dni jak skoncze 15tc

Wow dziewczyny ale Was nieźle wybrzuszyło!! Dorotak szczególnie u Ciebie w tym porównaniu dobrze to widać. Ja mam wrażenie że mój brzuch stanął w miejscu. Też zrobię zdjęcie za dwa tygodnie.

Kochane, śliczne są te Wasze ciążowe brzuszki, a oto mój malutki brzunio z 10tc i 12tc. Wszyscy mi mówią, że jeszcze nic nie widać, ale ja widzę już zmiany, bo do tej pory był "menisk wklęsły":-D
mój brzuch - 10t.jpgmój brzuch 12t.jpg

Oto mój brzunio, zdjęcie robione pod koniec 12 tyg. Normalnie to jestem "wklęsła", a tutaj to już trochę wypukła:-D
Jaga zdaje się, że mamy podobne wielkości naszych brzuszków

brzuch 004.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
A tak się cieszyłam, że u mnie jeszcze nic a nic ;-). Od wczoraj wyskoczyło (zdjęcie z dzisiaj) Obraz 004.jpg czyli 15 tydzień i 6 dni

Do góry