reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Mnie tez sie troszeczke cos powiekszylo ;)

19189490.jpg

reklama
super brzuszki dziewczynki!! :-)
Mi też linea nigra wyszła koło 7 miesiąca i zeszła ok miesiąca po porodzie. Urodziłam dziewczynkę ;-)

Nina, Exotic brzuszki macie śliczne i już wyraźnie ciążowe :-) naprawdę nie sądziłam że kiedyś tak się będę cieszyła z rosnącego mi brzucha. A teraz to nie mogę się napatrzeć.

A to ja i mój brzuch - początek 15 tygodnia.
IMG_20120214_131249.jpg

Kurcze marcia, exotic ale macie super brzuszki, takie widoczne...zaczynam się martwic :-( chyba pobiegne na usg zobaczyć czy wszystko ok:-pwszystkie macie super brzuszki i figury...oby szybko do nich wrócić po ciąży :-D

Marcia witaj w klubie futerkowych brzuszków:-pmyślałam żeby się jakoś tego pozbyć ale boję si że wrócą nasilone...
a krem do depilacji raczej nie przejdzie...zbyt inwazyjny i pewnie się wchłania do dziecka:-(

Śliczne brzuszki. Widać już, że to mieszkanka małych okruszków:) Mój też wyskoczył szybko, ale podobno w 2 ciąży tak jest.

Śliczne brzuszki :-) mój mam wrażenie że stanął w miejscu. A czasem to mam wrażenie że na początku był nawet większy niż teraz. Tylko że na początku straszne wzdęcia mnie męczyły a teraz już jest lepiej. Więc chyba teraz jest bardziej adekwatnie ciążowy niż wzdęciowy. Zresztą czuje jak mi się podbrzusze takie bardziej twarde robi, takie wypełnione. Muszę zrzucić zdjęcia z aparatu i zobaczę czy coś się nadaje do publikacji :-)

Mam tak samo, tez na początku jakoś szybciej rósł i był jakiś większy. Widać wzdęciowy a nie ciążowy :-p

Sopelek, no proszę Cię :D Jak Ty masz bliźniaki, to ja mam czworaczki :) Ciekawe, jak będziesz wyglądać za pół roku :D

To samo pomyślałam, gdzie te bliźniaki? ;-)
Sopelek fajniutki masz ten brzusio, taki bez grama tłuszczyku :-p

Dziewczyny cudowne macie te brzuszki, wszystkie mi się podobają :-)
Ja też w końcu muszę sobie pstryknąć fotkę, jeszcze żadnej nie mam :szok:

reklama
Exotic, Marcia brzuszki iście ciążowe-śliczne. Ja tez mam już dość okazały z czego ogromnie się cieszę bo bardzo czekałam aż mi wyskoczy. Wieczorem dam fotki.
Sopelek nie martw się- moja siostra też nosiła w brzuszku bliźniaki i idąc do porodu miałam brzusio mniejszy niż inne z jednym dzieckiem, a w 2 miesiącu to też płaściutki miała, a dzidzie urodziły się w 8 miesiącu duże i zdrowe (około 2-2,5 kg miały). Jeszcze Ci urośnie brzusio.

Do góry