reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie za duzo sie powiekszyl, wydaje mi sie, ze sie podniosl?
Kilogramowo to tez chyba nie za duzo przytylas?
Ja odkad jstem na L4 nie wchodze na wage, moze odwaze sie w przyszlym tygodniu :):)

Wydaje mi się ze jest ciut bardziej spiczasty od poprzedniego.. ogolnie w 17 tygodniu na wadze było 1,4kg na plusie teraz jest 2,2-2,4kg na plusie.. w pasie plus 2 cm od ostatniego zdjęcia..

Dzięki dziewczynki:-) ostatnio nie moge sie jakos przyzwyczaic do ruchow, ciezko mi sie przy tym zasypia jak czuje ze ktos tam buszuje..

A ja mimo,że moja córcia nieźle imprezuje w brzuchu to zasypiam bez problemów:tak::tak::tak:. Po 8 godzinach pracy, spacerze z córcią i innych obowiązkach na koniec dnia jestem padaką.

reklama
A to my z dzisiaj :)
23tydz2d.jpg

Mała mocno kopie jak chcę zasnąć i wtedy również nie mogę. ;) Ale co tam,słodkie te kopniaki tylko czasami bywają bolesne.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry