reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziekuje Wam wszytkim Dziewczyny ! :tak:

co do wielkości brzuszka, to u mnie dziedziczne, moja mama takze miala bardzo maly brzuszek :tak:( ale tak nawiasem mowiąc moja dzidzia wazy juz 500 G :-D )

No to duży dzidziolek siedzi w środku mimo takiego małego brzuszka, no i to jest najważniejsze :-)

A mi wczoraj kilka razy twardniał brzuch i chyba się w tygodniu wybiorę do ginka, bo wizyta dopiero 30.04:baffled: A może Wy kobietki też tak macie???

Kassia181 piękny Twój brzuszek - widać maluszek się rozpycha:)
Aneciu, a czy maluch w tym czasie bryka fikołki, mnie bardzo twardniał brzuch i naprawdę bardzo bolał, zauważyłam, że to od kręcenia dzidziulka, zawsze jak się wierci boli mnie brzuszek np. jak wypina pupcię, albo pupkę

Kassia181 piękny Twój brzuszek - widać maluszek się rozpycha:)
Aneciu, a czy maluch w tym czasie bryka fikołki, mnie bardzo twardniał brzuch i naprawdę bardzo bolał, zauważyłam, że to od kręcenia dzidziulka, zawsze jak się wierci boli mnie brzuszek np. jak wypina pupcię, albo pupkę

Czasami właśnie twardnieje kiedy malch sobie baraszkuje, mimo że to nie są jeszcze mocne kopniaki a raczej przelewania i smyrania, ale czasami też zdarzy się że twardnieje wtedy kiedy nie czuję ruchów... chyba że po prostu za słabo wsłu****ę się w mój brzuchol i wtedy też maluch się rusza a ja o tym nie wiem. Ale dzisiaj mam np spokój i nawet na chwilę mi nie stwardniał, a wczoraj tylko jakieś 2 razy i to chwilowo... jakieś 2 minuty i cisza. Poczekam do środy i zobaczę co się będze działo.

No właśnie na spokojnie czekaj sobie do środy i uważnie obserwuj brzuszek, mnie lekarz kazał leżeć godzinę i "brzucha" w największej aktywności malca. Czyli ułożyłam się o 22 i obserwowałam i faktycznie bardzo mnie to uspokoiło, bo już wiem, że czasem tak mi się macica stawia od tego, że maluch wierci się na prawo i lewo:D:D:D

brzucholek.jpgA to my w 19 tyg. Troszke nam się przybralo od początku ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry