Nektarynka
Fanka BB :)
martatt pięknie wyglądasz:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no proszę jaka dżaga :-)Zobacz załącznik 225972
a oto My Trochę rozmazane, właściwie nieźle ale niestety coś mi się dzieje w tej ciąży z urządzeniami elektrycznymi zaczynając od telefonów poprzez DVD, telewizor, komputer no i jestem na etapie problemów z aparatem a na poważnie muszę popracować nad ustawieniami po prostu a leniwa jestem ostatnio
tylko żeby nie było że jakaś kretynka jestem i na tle telewizora się fotografuję, nie mam takich ambicji ale jedyne miejsce miałam na komódce naprzeciwko żeby odpowiednio usadowić aparat na samowyzwalaczu ;]
Tak czy owak ślicznie wygladacie, widac dzidzi rośnie Ja nie śmiem wstawiac całej siebie bo wygladam okropnie przez ciąże, cały czas mam problemy z twarzą.
Pnoć problemy "z twarzą" jak to pięknie ujęłyscie, to na dziewczynke (bo dziewczynka odbiera urodę...)
Brzuchatki - wszystkie świetnie wyglądacie (na tle TV i nie tylko ;-))hihi
Domek mojego Skarba,w pn. sie dowiem,kto tam mieszka,he,he.