reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

Ślicznosci, widać już że jakiś mały lokator ta siedzi :-)

fiuufiuu jeszcze raz powtórzę, że wyglądasz sexi...piżamka, brak stanika robi swoje...ja bym chciała mieć mniejsze takie sportowe piersi...o tu 75E:(
Anecia jak na wiek ciążowy domek dla Twojeo maleństwa to już prawdziwa willa:) pięknie...
Bogusiu no laseczka jak nic...zgrabna mamunia i brzusio...

ehtele no własnie willa.. a co to będzie później ;) Wszyscy znajomi i rodzinka się śmieją że ginekolog się pomylił z wiekiem ciąży, no ale jednak chyba nie bo przecież sama wiem kiedy poszaleliśmy z mężem żeby bylo maleństwo i mi też tak wychodzi mniej więcej ;-) Ale ważne że czuję się dobrze, a brzuchol niech rośnie.. w końcu maleństwo musi mieć gdzie poszaleć. Bo w ogole to wydaje mi się że czuję już pierwsze "smyranie" :-D

Ślicznosci, widać już że jakiś mały lokator ta siedzi :-)

ehtele no własnie willa.. a co to będzie później ;) Wszyscy znajomi i rodzinka się śmieją że ginekolog się pomylił z wiekiem ciąży, no ale jednak chyba nie bo przecież sama wiem kiedy poszaleliśmy z mężem żeby bylo maleństwo i mi też tak wychodzi mniej więcej ;-) Ale ważne że czuję się dobrze, a brzuchol niech rośnie.. w końcu maleństwo musi mieć gdzie poszaleć. Bo w ogole to wydaje mi się że czuję już pierwsze "smyranie" :-D
u mnie też ginekolgo się nie pomylił bo dobrze wiem kiedy była wpadka:))))) hehe
a z resztą to ja już miałam przeczucie tydzień póżniej żę będzie dzidzia:)))
ja też już czuję smyranie i to fajnie często już jest :)))) i najważniejsze , że codziennie:))))

urszulka202 śliczny brzusio i widać dużą różnicę :))))

Ostatnia edycja:
Oj kobietki macie naprawdę cudne brzusia, Urszulka szczupluteńka jesteś:) Ciekawe czy Twój brzusio będzie duży:)

Ostatnia edycja:
Oj kobietki macie naprawdę cudne brzusia, Urszulka szczupluteńka jesteś:) Ciekawe czy Twój brzusio będzie duży:)
Tez jestem ciekawa a mąż ma nadzieje że troche kg zostanie mi po dzidziusiu ale ja jestem zadowlona z mojego ciałka:-) dziewczyny rośnijcie duże i zdrowe wraz z maluchami:-)

a oto mój brzuszek , fakt że zdjęcie sprzed tygodnia ale dopiero dzisiaj mi się udało przez przypadek skopiować zdjęcia:))))

Załączniki

• Brzuch- 17 tydzie&.jpg
    Brzuch- 17 tydzie&.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 80
  • Brzuch-17 tydzień.jpg
    Brzuch-17 tydzień.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry