reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

Ślicznosci, widać już że jakiś mały lokator ta siedzi :-)

fiuufiuu jeszcze raz powtórzę, że wyglądasz sexi...piżamka, brak stanika robi swoje...ja bym chciała mieć mniejsze takie sportowe piersi...o tu 75E:(
Anecia jak na wiek ciążowy domek dla Twojeo maleństwa to już prawdziwa willa:) pięknie...
Bogusiu no laseczka jak nic...zgrabna mamunia i brzusio...

ehtele no własnie willa.. a co to będzie później ;) Wszyscy znajomi i rodzinka się śmieją że ginekolog się pomylił z wiekiem ciąży, no ale jednak chyba nie bo przecież sama wiem kiedy poszaleliśmy z mężem żeby bylo maleństwo i mi też tak wychodzi mniej więcej ;-) Ale ważne że czuję się dobrze, a brzuchol niech rośnie.. w końcu maleństwo musi mieć gdzie poszaleć. Bo w ogole to wydaje mi się że czuję już pierwsze "smyranie" :-D

Ślicznosci, widać już że jakiś mały lokator ta siedzi :-)

ehtele no własnie willa.. a co to będzie później ;) Wszyscy znajomi i rodzinka się śmieją że ginekolog się pomylił z wiekiem ciąży, no ale jednak chyba nie bo przecież sama wiem kiedy poszaleliśmy z mężem żeby bylo maleństwo i mi też tak wychodzi mniej więcej ;-) Ale ważne że czuję się dobrze, a brzuchol niech rośnie.. w końcu maleństwo musi mieć gdzie poszaleć. Bo w ogole to wydaje mi się że czuję już pierwsze "smyranie" :-D
u mnie też ginekolgo się nie pomylił bo dobrze wiem kiedy była wpadka:))))) hehe
a z resztą to ja już miałam przeczucie tydzień póżniej żę będzie dzidzia:)))
ja też już czuję smyranie i to fajnie często już jest :)))) i najważniejsze , że codziennie:))))

urszulka202 śliczny brzusio i widać dużą różnicę :))))

Ostatnia edycja:
Oj kobietki macie naprawdę cudne brzusia, Urszulka szczupluteńka jesteś:) Ciekawe czy Twój brzusio będzie duży:)

Ostatnia edycja:
Oj kobietki macie naprawdę cudne brzusia, Urszulka szczupluteńka jesteś:) Ciekawe czy Twój brzusio będzie duży:)
Tez jestem ciekawa a mąż ma nadzieje że troche kg zostanie mi po dzidziusiu ale ja jestem zadowlona z mojego ciałka:-) dziewczyny rośnijcie duże i zdrowe wraz z maluchami:-)

a oto mój brzuszek , fakt że zdjęcie sprzed tygodnia ale dopiero dzisiaj mi się udało przez przypadek skopiować zdjęcia:))))

Załączniki

• Brzuch- 17 tydzie&.jpg
    Brzuch- 17 tydzie&.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 73
  • Brzuch-17 tydzień.jpg
    Brzuch-17 tydzień.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry