7
73318
Gość
Juz poprawiłam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oto mój brzuszek :-)Zobacz załącznik 224721
fiuufiuu jeszcze raz powtórzę, że wyglądasz sexi...piżamka, brak stanika robi swoje...ja bym chciała mieć mniejsze takie sportowe piersi...o tu 75E
Anecia jak na wiek ciążowy domek dla Twojeo maleństwa to już prawdziwa willa pięknie...
Bogusiu no laseczka jak nic...zgrabna mamunia i brzusio...
u mnie też ginekolgo się nie pomylił bo dobrze wiem kiedy była wpadka)))) heheŚlicznosci, widać już że jakiś mały lokator ta siedzi :-)
ehtele no własnie willa.. a co to będzie później Wszyscy znajomi i rodzinka się śmieją że ginekolog się pomylił z wiekiem ciąży, no ale jednak chyba nie bo przecież sama wiem kiedy poszaleliśmy z mężem żeby bylo maleństwo i mi też tak wychodzi mniej więcej ;-) Ale ważne że czuję się dobrze, a brzuchol niech rośnie.. w końcu maleństwo musi mieć gdzie poszaleć. Bo w ogole to wydaje mi się że czuję już pierwsze "smyranie"
ale Ty jesteś szczuplutka :-)Zobacz załącznik 225288
aktualny - nieaktualny troche odwrócona kolejność.
nieiwielkie zmiany ale zawsze cos juz nie widac mojej kości biodrowej a powiem ze byla bardzo wystajaca.
Tez jestem ciekawa a mąż ma nadzieje że troche kg zostanie mi po dzidziusiu ale ja jestem zadowlona z mojego ciałka:-) dziewczyny rośnijcie duże i zdrowe wraz z maluchami:-)Oj kobietki macie naprawdę cudne brzusia, Urszulka szczupluteńka jesteś Ciekawe czy Twój brzusio będzie duży
Zobacz załącznik 225288
aktualny - nieaktualny troche odwrócona kolejność.
nieiwielkie zmiany ale zawsze cos juz nie widac mojej kości biodrowej a powiem ze byla bardzo wystajaca.
a oto mój brzuszek , fakt że zdjęcie sprzed tygodnia ale dopiero dzisiaj mi się udało przez przypadek skopiować zdjęcia)))
a oto mój brzuszek , fakt że zdjęcie sprzed tygodnia ale dopiero dzisiaj mi się udało przez przypadek skopiować zdjęcia)))