reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No ja na wadze zobaczyłam dzisiaj już trochę ponad 4 kg na plusie... Więc ciekawe jak to będzie dalej. Tylko tak jak wspomniałam już kiedyś u nas to chyba rodzinne szybkie tycie i powiększanie brzusia w ciąży :-) Zarówno moja mama tak miała, no i moja siostra też. A wszystkie jesteśmy podobnej budowy wiec mamy porównanie :-)
Napewno sa jakies predyspozycje genetyczne do tycia. Ja nie tyje jednak dluzo ale wiele w tym jest wlasnie zaslugi diety jaka musze prowadzic.

reklama
Anecia1111 rośniesz jak na drożdżach :-) , ja znów mam wrażenie ze stoję w miejscu , ale jak lekarz dziś mnie zobaczył to mówi ooo pani już ładnie brzuszek urósł :-)

Anecia1111 rośniesz jak na drożdżach :-) , ja znów mam wrażenie ze stoję w miejscu , ale jak lekarz dziś mnie zobaczył to mówi ooo pani już ładnie brzuszek urósł :-)

Mi ostatnio też gin taki tekst puścił... aż się zdziwiłam że on w ogole tyle kobiet może zapamiętać. Chyba że każdej mówi to samo ;-)

Anecia1111- cóz za słiczny brzuszek , brzuszki nam rosna z kazdym dniem tylko my tego az nie zauwazamy ale ci co nas chociaz raz na tydzien widza to widza rożnice...

Hehe... mnie jedna z kumpeli chyba z pół roku nie widziała i kiedy się spotkałysmy w zeszłym tygoniu to najpierw stwierdziła że chyba przytyłam... ale dosłownie po sec stwierdziła "ale jestem głupia... przecież to ciążowy brzuch..." :-D Myślałam że padnę ze śmiechu jak to powiedziała :szok:

Napewno sa jakies predyspozycje genetyczne do tycia. Ja nie tyje jednak dluzo ale wiele w tym jest wlasnie zaslugi diety jaka musze prowadzic.

Chyba jakieś predyspozycje są, bo ja , moja mama i siostra to nie jedyny taki przypadek jaki znam. Moja dalsza koleżanka z kolei zaczęła mieć brzucholek dopiero w 6 miesiącu, również podobnie jak jej mama i 2 siostry, więc chyba coś w tym jest. Tylko całe szczęście u mnie w rodzinie te dodatkowe kilogramy jakie się "dostaje gratis" w ciąży w miarę szybko uciekają :-) Mojej mamie zrzucenie zbędnych kg po moich narodzinach zabrało jakieś 10 miesięcy (z tego co ona mówiła i moje starszeeee rodzeństwo, sporo starsze...) i wróciła do wagi sprzed ciąży tzn 42 kg :-) I jestem skłonna w to uwierzyć bo moja siostra rodziła zaledwie w styczniu a już waży tyle co przed ciążą, tylko tyle że z niej totalny "chuderlak" bo ma 38 kg. Ale żadna z nas nie jest anorektyczką żeby nikt nie pomyślałm ;-) Po prostu kobietki w mojej rodzinie są niskie i drobne, tzn mama i siostra mają po 152 cm wzrostu. Ale za to ja je przegoniłam i mam wzrost po tacie, tzn 168 cm i przed ciążą jakieś 52 kg :-) No oczywiście tata jest trochę wyższy i cięższy 176 cm - jakieś 82 kg :-D Ale jak widać chyba coś "rodzinnego" w tym jest :-D

piekne brzuszki przyszle mamuski - chyba tez musze sobie zrobic fote :)

Bogusia dawaj tu też swojego brzuchola, będzie nam raźniej ;-)

Ostatnia edycja:
oto mój brzuszek :-) 100_1630..jpg

fiuufiuu jeszcze raz powtórzę, że wyglądasz sexi...piżamka, brak stanika robi swoje...ja bym chciała mieć mniejsze takie sportowe piersi...o tu 75E:(
Anecia jak na wiek ciążowy domek dla Twojeo maleństwa to już prawdziwa willa:) pięknie...
Bogusiu no laseczka jak nic...zgrabna mamunia i brzusio...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry