- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Anecia1111
Fanka BB :)
panienka
super, ale poproszę o fotkę z boku A terminy mamy zbliżone :-)
Już się robi, tylko że zdjęcia musiałam zrobić telefonem bo mi gdzieś wciągnęło kabel od aparatu po ostatnim ściąganiu zdjęć No i zdjęcia są robione w tych samych ciuchach co pierwsze zdjątko (nie to ostatnie tylko pierwsze które kiedyś wstawiłam), żeby było jakieś porównanie :-) Chociaż jak znajdę kabel to wstawię zdjęcie z aparatu.
No ale chyba na tych zdjęciach widać "rozmiar" mojego brzuchol a :-)
super, ale poproszę o fotkę z boku A terminy mamy zbliżone :-)
Już się robi, tylko że zdjęcia musiałam zrobić telefonem bo mi gdzieś wciągnęło kabel od aparatu po ostatnim ściąganiu zdjęć No i zdjęcia są robione w tych samych ciuchach co pierwsze zdjątko (nie to ostatnie tylko pierwsze które kiedyś wstawiłam), żeby było jakieś porównanie :-) Chociaż jak znajdę kabel to wstawię zdjęcie z aparatu.
No ale chyba na tych zdjęciach widać "rozmiar" mojego brzuchol a :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
AgaS-78
Dziewczyny cudne te brzuszki-i ja musze sie wziasc znow i zrobic sobie nastepna sesje, chociaz i tak czuje ze niezbytrosnie)):-)
Anecia1111
Dziewczyny cudne te brzuszki-i ja musze sie wziasc znow i zrobic sobie nastepna sesje, chociaz i tak czuje ze niezbytrosnie)):-)
To się nam chyba tak tylko wydaje że nasze brzucholki nie rosną, a w rzeczywistości z dnia na dzień na pewno się zmieniają tylko że my je widzimy codziennie i nie zauważamy różnicy. Tak samo jest z dziećmi... jak mamy je na codzień przy sobie to tak jakby nie rosły ;-)
AgaS-78
No Anecia1111 chyba masz racje, ale ja generalnie jak pojem mam wielki brzuchol a jak sie wyproznie to malutki brzuszek, ale i tak mysle ze w stosunku do poprzedniech ciaz mam taki jak wtedy bylam w 6 miesiacu.)) A na wadze caly czas w miejscu tzn. funt do gory funt w dol.
Anecia1111
No ja na wadze zobaczyłam dzisiaj już trochę ponad 4 kg na plusie... Więc ciekawe jak to będzie dalej. Tylko tak jak wspomniałam już kiedyś u nas to chyba rodzinne szybkie tycie i powiększanie brzusia w ciąży :-) Zarówno moja mama tak miała, no i moja siostra też. A wszystkie jesteśmy podobnej budowy wiec mamy porównanie :-)
bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
Anecia1111- cóz za słiczny brzuszek , brzuszki nam rosna z kazdym dniem tylko my tego az nie zauwazamy ale ci co nas chociaz raz na tydzien widza to widza rożnice...
reklama
Z
zanetka905
Gość
Śliczne Brzuszki Dziewczyny !
Widac ze rosną
Widac ze rosną
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.