reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
fiuufiuu no super wyglądasz :-)

Anecia1111 super, ale poproszę o fotkę z boku :-D A terminy mamy zbliżone :-):tak:

reklama
panienka
super, ale poproszę o fotkę z boku :-D A terminy mamy zbliżone :-):tak:

Już się robi, tylko że zdjęcia musiałam zrobić telefonem bo mi gdzieś wciągnęło kabel od aparatu po ostatnim ściąganiu zdjęć :baffled: No i zdjęcia są robione w tych samych ciuchach co pierwsze zdjątko (nie to ostatnie tylko pierwsze które kiedyś wstawiłam), żeby było jakieś porównanie :-) Chociaż jak znajdę kabel to wstawię zdjęcie z aparatu.

No ale chyba na tych zdjęciach widać "rozmiar" mojego brzuchol a :-)

Załączniki

• Zdjęcia-0057..jpg
    Zdjęcia-0057..jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 44
  • Zdjęcia-0054..jpg
    Zdjęcia-0054..jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcia-0058..jpg
    Zdjęcia-0058..jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcia-0055..jpg
    Zdjęcia-0055..jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Dziewczyny cudne te brzuszki:tak::tak::tak:-i ja musze sie wziasc znow i zrobic sobie nastepna sesje, chociaz i tak czuje ze niezbytrosnie:))):-)

To się nam chyba tak tylko wydaje że nasze brzucholki nie rosną, a w rzeczywistości z dnia na dzień na pewno się zmieniają tylko że my je widzimy codziennie i nie zauważamy różnicy. Tak samo jest z dziećmi... jak mamy je na codzień przy sobie to tak jakby nie rosły ;-)

No Anecia1111 chyba masz racje, ale ja generalnie jak pojem mam wielki brzuchol a jak sie wyproznie to malutki brzuszek, ale i tak mysle ze w stosunku do poprzedniech ciaz mam taki jak wtedy bylam w 6 miesiacu.:))):-D:-D A na wadze caly czas w miejscu tzn. funt do gory funt w dol.

No ja na wadze zobaczyłam dzisiaj już trochę ponad 4 kg na plusie... Więc ciekawe jak to będzie dalej. Tylko tak jak wspomniałam już kiedyś u nas to chyba rodzinne szybkie tycie i powiększanie brzusia w ciąży :-) Zarówno moja mama tak miała, no i moja siostra też. A wszystkie jesteśmy podobnej budowy wiec mamy porównanie :-)

Anecia1111- cóz za słiczny brzuszek , brzuszki nam rosna z kazdym dniem tylko my tego az nie zauwazamy ale ci co nas chociaz raz na tydzien widza to widza rożnice...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry