reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
fiuufiuu no super wyglądasz :-)

Anecia1111 super, ale poproszę o fotkę z boku :-D A terminy mamy zbliżone :-):tak:

reklama
panienka
super, ale poproszę o fotkę z boku :-D A terminy mamy zbliżone :-):tak:

Już się robi, tylko że zdjęcia musiałam zrobić telefonem bo mi gdzieś wciągnęło kabel od aparatu po ostatnim ściąganiu zdjęć :baffled: No i zdjęcia są robione w tych samych ciuchach co pierwsze zdjątko (nie to ostatnie tylko pierwsze które kiedyś wstawiłam), żeby było jakieś porównanie :-) Chociaż jak znajdę kabel to wstawię zdjęcie z aparatu.

No ale chyba na tych zdjęciach widać "rozmiar" mojego brzuchol a :-)

Załączniki

• Zdjęcia-0057..jpg
    Zdjęcia-0057..jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 40
  • Zdjęcia-0054..jpg
    Zdjęcia-0054..jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 46
  • Zdjęcia-0058..jpg
    Zdjęcia-0058..jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 40
  • Zdjęcia-0055..jpg
    Zdjęcia-0055..jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Dziewczyny cudne te brzuszki:tak::tak::tak:-i ja musze sie wziasc znow i zrobic sobie nastepna sesje, chociaz i tak czuje ze niezbytrosnie:))):-)

To się nam chyba tak tylko wydaje że nasze brzucholki nie rosną, a w rzeczywistości z dnia na dzień na pewno się zmieniają tylko że my je widzimy codziennie i nie zauważamy różnicy. Tak samo jest z dziećmi... jak mamy je na codzień przy sobie to tak jakby nie rosły ;-)

No Anecia1111 chyba masz racje, ale ja generalnie jak pojem mam wielki brzuchol a jak sie wyproznie to malutki brzuszek, ale i tak mysle ze w stosunku do poprzedniech ciaz mam taki jak wtedy bylam w 6 miesiacu.:))):-D:-D A na wadze caly czas w miejscu tzn. funt do gory funt w dol.

No ja na wadze zobaczyłam dzisiaj już trochę ponad 4 kg na plusie... Więc ciekawe jak to będzie dalej. Tylko tak jak wspomniałam już kiedyś u nas to chyba rodzinne szybkie tycie i powiększanie brzusia w ciąży :-) Zarówno moja mama tak miała, no i moja siostra też. A wszystkie jesteśmy podobnej budowy wiec mamy porównanie :-)

Anecia1111- cóz za słiczny brzuszek , brzuszki nam rosna z kazdym dniem tylko my tego az nie zauwazamy ale ci co nas chociaz raz na tydzien widza to widza rożnice...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry