reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MArtuśka super zdjęcia,brzusio urósł jak się patrzy:)

Luizka nie ma co się martwić na zapas, ale warto teraz póki rozstępy są czerwone, polecam Mustelę na rozstępy, i piling codziennie, oprócz tego bierz szczotkę do włosów drucianą jak masz i masuj nią brzucholka:) brzusio i nóżki zgrabniutkie:)

Nektarynko brzusio faktycznie już bliżej dołu, śliczny:)

reklama
Luizka Ty tez masz taki troszke jak Nektarynka opadnięty... ja tez mam takie rozstepy, nie przejmuj się, śliczny domeczek:)))))

No wlasnie ja tego az tak nie widze wizualnie ale czuje wiecej miejsca pod cycuszkami lepiej sie oddycha i czuje taki walek skory na dole:-p A rozstepy no niestety ale az tak bardzo one mnie nie martwia bo komu mam sie jeszcze podobac M mnie kocha taka jaka jestem i to mi starczy :) A napewno pozniej bedzie je mniej widac zbledna troche sie wchlona bedzie GOOD:)

Bogusiu brzuchol śliczny! tylko wydaje mi się że na ten tydzień nie jest zbyt duży ale najważniejsze ze z dzidziolkiem wszystko dobrze :-)

martuśka85 świetne porównanie :-) brzuszek ładniutki :-)

Nektarynka hmmm chyba opadł :-D śliczności!

luizka4don brzuszek ładniutki, a rozstępy na pewno po ciąży się zmniejszą, a jak porządnie zadbasz o brzuszek to po jakimś czasie może znikną całkowicie.

Nektarynko- piekny brzuszek widac , ze opadl :)

Luizka4don- rowniez pieknie zaokraglony sa roztepy ale taka juz natura ciazy ja fakt niemam, ale pozazdroszcze ci szczuplych nozek ;) ogolem rewelka

Anecia 111- moj brzuzek fakt nie nalezy do wielkoludow, ale to chyba taka natura i wydaje mi sie ze na na wzrost 155 wmiare dobry, ale moj urok od poczatku ciazy to wymioty i tak jest do tej pory wiec moze i to ???

Nektarynko- piekny brzuszek widac , ze opadl :)

Luizka4don- rowniez pieknie zaokraglony sa roztepy ale taka juz natura ciazy ja fakt niemam, ale pozazdroszcze ci szczuplych nozek ;) ogolem rewelka

Anecia 111- moj brzuzek fakt nie nalezy do wielkoludow, ale to chyba taka natura i wydaje mi sie ze na na wzrost 155 wmiare dobry, ale moj urok od poczatku ciazy to wymioty i tak jest do tej pory wiec moze i to ???

Wiem wiem... każdy brzuszek jest inny i to zależy od każdej nas indywidualnie :-) Ale jak na ten wzrost to faktycznie brzuszek mały nie jest :tak: Ale wszystko zależy od punktu widzenia i wiedzy, np od tego wzrostu :-) A co do wymiotów to kurcze... współczuję... ja na szczęście całkowicie to ominęłam :-D

kochane a to odlew gipsowy mojego brzuszka :-D:-D
IMG_0450.jpg teraz musimy go jakos pomalowac :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry