reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
gratulacje ładniutkich brzuszków..

ja sie zastanawiam, bo mój juz chyba opadł.. dla porównania zdjecie z 30t5d i z dzis czyli z 35t..

Załączniki

• porownanie.jpg
    porownanie.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 208
Rzeczywiście Nektarynko- wydaje się, jakby trochę opadł. A lepiej ci się oddycha, albo czy widziesz np więcej miejsca między biustem a brzuszkiem??
Nie widzę za to zbytniej róznicy w wielkości między 30 a 35 t.. a może to tylko kwestia zdjęcia? Bardzo ładny i gładziutki :-)

Luizka - no rzeczywiście trochę tych rozstępów się narobiło. Ale nie martw się - taki los większości brzuchatek :-) Za to nóżki szczuplutkie, hoho :-)!

reklama
Dzieki dziewczynki za komentarze..

Krzynka jesli chodzi o oddychanie to jak siedze to jest ciezko, jak stoje i leze jest ciut lepiej, nawet na ubikacji jest mi ciezej siedziec nizeli pare dni temu z racji tego ze brzuch strasznie na nogi ciazy, jesli chodzi o roznice w centymetrach to miedzy tymi dwoma zdjeciami nie ma prawie zadnej, wtedy było moze okolo 112 a teraz 114cm w obwodzie.. bardzo bolą mnie żebra ale to wyjątkowo dziś.. jesli chodzi o miejsce miedzy biustem a brzuchem to jest jego ciut wiecej bo nie musze za bardzo uzywac przedłuzek do stanika..

Luizka rozstepy zdledną i nie bedzie ich widac.. a nozki zgrabniutkie:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry