reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny śliczne brzucholki - już nie to co na początku :tak: takie mikrusie :tak:
teraz to już porządne rezydencje !!! - tylko mieszkańcy ledwo się w
nich mieszczą :-D hehe :-D
Anecia jak na ten tydzień to naprawdę sporawy i super opalony domek :happy:

reklama
Lusia - fajny brzucholek
Luizka - lol, świetny pomysł na zdjęcie, mąż się postarał;-) a brzuszek śliczny
Anecia - też śliczny domek dla maluszka, a jaka ta linia wyraźna - u mnie nie ma

Tradycyjnie, co tydzień, mój brzuch i wyjątkowo trochę golizny, bo tak biegam (a raczej ledwo chodzę) po domu udając, że jestem na urlopie;-) Ufff...
35tc.jpg

Dzięki Brzuchatki za komplementy :-) Tylko trochę się teraz dołuję bo myślałam że ta chatka aż taka duża nie jest jak na ten tydzień, a tu widzę że jednak jest. I w porównaniu do Waszych "staszrszych ciąż" to mój w 34 tyg faktycznie ogromny. No ale czego się nie robie dla naszych dzidziolków.. niech tam sobie zdrowo rosną :-)

Neftis - niewielka, ale bardzo ładna chatka, no i super wakacje ;-)
ja po domu paraduję w sukience letniej na ramiączkach , bez bielizny... a co!! ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry