- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
R
RiSiA
Gość
śliczn3 brzuszki!! mi też zaczynają wyłazić rozstępy, mimo smarowania... trudno:-( a jeszcze mnie straszą, że najbardziej wyjda w 38, tyg....a to mój ok tygodnia temuZobacz załącznik 264671
śliczny brzus
dziewczyny przepiekne brzuszki. jeszcze bedziemy za nimi tesknily hehehehehe.
dokładnie
Anecia1111
Fanka BB :)
no i dziewczyny wydaje mi sie, ze brzuch mi opadł
jak myslicie??
Wydaje mi się, że jeszcze nie opadł :-) Chociaż mam ostatnio takie samo wrażenie ze swoim brzucholem
Ślicznie!!!
Zobacz załącznik 264626Dzieło mojego M zdjecie z przed 3 tyg teraz w sumie wielkosc sie nie zmienila tylko jest nizej i wiecej rozstepow jak zrobie nowa fote to wstawie
Brzuszek śliczny, duży, okrągły No i dzieło świetne :-)
śliczn3 brzuszki!! mi też zaczynają wyłazić rozstępy, mimo smarowania... trudno:-( a jeszcze mnie straszą, że najbardziej wyjda w 38, tyg....a to mój ok tygodnia temuZobacz załącznik 264671
Śliczny A rozstępami nie ma się co przejmować, jedne mają, inne nie mają, taka nasza natura.
luizka4don fajnie umalowany brzuszek :-)
Lusia26 super brzuszek :-)
Ja rozstępów póki co nie mam, a od szpitala mam zakaz smarowania brzucha... (głaskanie brzucha powoduje skurcze...)
Ja póki co też nie mam rozstępów i też w szpitalu dostałam zakaz smarowania brzuchola więc zaprzestałam :-) A jak rozstępy wyjdą to trudno, to tylko ciąża i dla dzidziolka zniosę wszystko :-)
Z
zanetka905
Gość
Dziewczynki Wszytskie brzuszki Przesliczne , a w kazdym z nich mieszka piekna Ksiezniczkaa albo przystojny Ksiaże !
Anecia1111
Fanka BB :)
To mój dzisiejszy brzuchol, z prawej, z lewej i od przodu
śliczny brzuszek :-)
i jaki opalony :-)
riba_1
Mamusia Olivka :)
Anecia1111 - brzusio pierwsza klasa!!!!!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.