reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Bellka śliczny brzuszek.

Jak spoglądam na swój z góry to wydaje mi się taki nawet nawet, ale ostatnio przechodząc koło sklepu spojrzałam w szybę i przeżyłam szok. Jestem ogromna! To już jest większa kulka niż piłka do kosza(tak sobie porównuję, sportowo). Nogi ok, cycki trochę większe ale też dają radę ale brzuch... Jak ja się pozbędę tej skóry? ;-) Oj będzie pełna mobilizacja po urodzeniu i chcę czy nie chcę ćwiczenia.
Poza tym chodzę już jak kaczka - to stwierdzenie mojej siostry. :crazy:

Bellka ty chudzielcu z brzuszkiem... mnie to się wałeczki skóry robią pod biustonoszem...
i właśnie już zauważyłam że troszkę zaczęłam się bujać przy chodzeniu, łapię równowagę :-D

Mina mi to już nawet czasem przeszkadzają piersi jak leże czy siedzę. automatycznie się prostuje tzn kręgosłup. wałeczki czasem właśnie też są to one przeszkadzają. i na schodach ruchomych przechylam się lekko do tyłu bo za duże obciązenie w przód. :-D

Cóż dziewczyny ostatnio zauważyłam też jeśli mowa o piersiach, że moje w sprzyjającej pozycji tzn jak się pochyle dotykają brzucha. Ha nie myślałam, że kiedyś do tego dojdzie. :-D

reklama
Cóż dziewczyny ostatnio zauważyłam też jeśli mowa o piersiach, że moje w sprzyjającej pozycji tzn jak się pochyle dotykają brzucha. Ha nie myślałam, że kiedyś do tego dojdzie. :-D

moje ślicznie się układają ale ciężarem się zrobiły. wkońcu z 75B na 80D/E przeszły

Do góry