reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

Cóż dziewczyny ostatnio zauważyłam też jeśli mowa o piersiach, że moje w sprzyjającej pozycji tzn jak się pochyle dotykają brzucha. Ha nie myślałam, że kiedyś do tego dojdzie. :-D
Ja mam tak samo: nie sądziłam że piersi dotkną kiedyś brzucha :tak:
a jeśli chodzi o resztę, to na udach od wewnątrz mam tyle tłuszczyku że mi się obcierają jak połączę nogi (wcześniej tego nie było :no: ) :eek:

reklama
Dziewczynki wszystkie brzuchy sliczniutkie, co jeden to ladniejszy!
Ja musze fotke szczelic sobie, ale to dopiero we wtorek/srode pewnie bo bede miala wtedy rano wolne :D I bedzie wazenie i mierzenie :D
Az normalnie sie boje bo moj beboch dalej nieksztaltny i raczej tlustawy jest :(

maleństwo chyba jednak nie do końca z tym nickiem wcale nie takie małe :-D

bellka jakaś ty zgrabna :tak:

Ja jestem przerażona jak ogladam niektóre z was ja to mam zauważyłam wielką duuupę robi mi się szeroka na całe krzesło a cycki też się kładą na brzuchu :szok: a to dopiero 6 miesiąc....

maleństwo chyba jednak nie do końca z tym nickiem wcale nie takie małe :-D

bellka jakaś ty zgrabna :tak:

Ja jestem przerażona jak ogladam niektóre z was ja to mam zauważyłam wielką duuupę robi mi się szeroka na całe krzesło a cycki też się kładą na brzuchu :szok: a to dopiero 6 miesiąc....

No ale koncówka zaraz wpadasz na wyższy level;-)

Widzę, że nie tylko ja zauważyłam że jakoś dziwnie chodzę :-D Jak kaczka :-D I do tego muszę M ciągle przypominać, żeby wolniej szedł bo jego kobietki się teraz turlają zamiast chodzić :-D
Malinova_paula oj zawsze było moim marzeniem żeby troszkę przytyć, no i miałam nadzieję, że choć w ciąży się to uda, ewentualnie po niej troszkę zostanie, a tu jak narazie idzie tylko w brzuszek :sorry2:

A ja jestem mega zaskoczona - widziała mnie dzisiaj znajoma mamy i nie zorientowała się, że jestem w ciąży :-D a chodzę w obcisłych jeansach i bluzeczce :cool2:

To teraz ja - oto mój brzuch aktualnie - 107 cm w obwodzie + 14 kg:-p P220612_15.52.jpg

reklama
Do góry