reklama
Mina29 a w ciąży z Kajem też ci tak rósł brzuszek? Jest śliczny malutki. Wydaje mi się, że mam większy ale w sumie waga nie jest bardzo zła (około 57kg). Dlatego zastanawiam się czy to od teraz (od połowy ciąży) tak bardzo przybiera się na wadze, że później pokazuje ponad 20 kg więcej.
Jeśli wcześniej nie miałam problemu z wagą, tzn z jej akceptacją (i mankamentami urody) to teraz dręczy mnie to jak będę wyglądać po ciąży.
Jeśli wcześniej nie miałam problemu z wagą, tzn z jej akceptacją (i mankamentami urody) to teraz dręczy mnie to jak będę wyglądać po ciąży.
Eliana
Październikowa mama 2012
Brzuszki macie świetne a ja miałam zrobić fotki swojego, ale jakoś tak mi się nie chciało. Ale już na pewno zrobię w środę tak jak fotki wcześniejsze ;-) I musze się Wam pochwalić, że wczoraj wieczorem jak położyłam się już do łóżka to czułam małe kopniaczki maluszka Wcześniej w połowie 16 tygonia czułam lekkie łaskotanie, ale nie wiedziałam czy to co czuję to jest maluszek. A wczoraj to już miałam pewność, że to cudowne małe kopniaczki maluszka
reklama