reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

Oluśka śliczny brzusio ale chuda jesteś

jestem ciekawa ile już u mnie na plusie i ile mój brzdąc waży. 4lipca o Jasiu się dowiem a swoją wagę dopiero 10 lipca... ;p

reklama
jutrzenka, to podobny przedział prezentujesz co ja.

Tydzień temu było 69,9, byłam pewna że dziś pierwszy raz w życiu 70 zobaczę, ale jest 69,7...

Eee tam, wszystko od proporcji i od figury zależy. Czasem nawet przy tej samej wadze i wzroście dwie kobiety wyglądają zupełnie inaczej. Mam znajomą, co waży 42kg i jak na nią patrzę, to odechciewa mi się odchudzania:-)

Dziękuję dziewczyny, za te komplementy:-) ja się aż taka chuda nie czuję teraz z dodatkowymi pięcioma kilogramami szczególnie. Startowałam z 55kg a jest już 60 wg wagi lekarza w ciuchach i butach przy wzrościa 166cm. Chciałabym w 10 kg na plus się zmieścić, ale nie wiem czy się uda w ostatnim czasie tyję regularnie 2 kg na miesiąc.

reklama
oluska - super zgrabny brzuszek
biggrin.gif

Do góry