reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Vibeke - czrnego kota :) polecam ;) oto moja kotka na prawym ramieniu (uwaga dla wrazliwych! bo zaczerwieniona jeszcze i krwawa ;) zdjecie robione zaraz po wykonaniu tatuaza - niestety nie mam w tym momencie innego, a sama tez sobie teraz zdjecia nie zrobie bo tattoo z tylu) :)

Załączniki

• photo.jpg
    photo.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 26
Krak kot czadowy:-D powiem ci, że takiego wzoru jeszcze nie widziałam, ale jest cudny:-) Kocham czarne koty miłością bezwarunkową:-D
Anć super brzusio, a Mania śliczna:-)

reklama
jak chcecie zdjęcia tatuaży to jutro wrzucę swoje. muszę tylko lubego poprosić żeby pomógł zdjęcia zrobić bo sama np pleców nie zrobię ;-) i też mam jednego czarnego kota na stanie. koty są cudowne.

Do góry