reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
A no racja Mi wszyscy mówią że na prawie 7 miesiąc mam malutki brzuszek, więc pytam gdzie te 10 kg na plusMamba mam spore obawy co do tego Perspektywy są ciekawe - właśnie mnie jedna mama bliźniacza - w 29 tc - pocieszyła, że ona w tej chwili ma 125 cm w obwodzie i + 21 kg A gdzie jeszcze do końca. Ale nic to, dla dzieci wytrwam wszystko:-)
No Twój też niczego sobie i nie martw się mi w boczki nie poszło tylko niżej się usadowiłoNie mogę się napatrzeć na te wasze brzuszki, takie no typowo ciążowe...mi z kolei idzie właśnie w boczki i uda..a w brzuch nie wiele.. Zobacz załącznik 477145Zobacz załącznik 477146 n
no ale widać taki mam typ tycia ciążowego
M
malenstwo20
Gość
Nie mogę się napatrzeć na te wasze brzuszki, takie no typowo ciążowe...mi z kolei idzie właśnie w boczki i uda..a w brzuch nie wiele.. Zobacz załącznik 477145Zobacz załącznik 477146 n
no ale widać taki mam typ tycia ciążowego
fajny brzusio i uśmiechnięty
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Marand, Maleństwo, Mamba dzięki za miłe komentarze. :-)Ale i tak czuję, że dziwnie mi ten brzuch rośnie, ale to chyba dziedziczne. Siostra za miesiąc rodzi a wszyscy mówią, że chyba jest w 6 miesiącu dopiero. Za to w boczkach, udach i nawet na plecach sadełko jej się rozmieściło mimo że przytyła w sumie 12 kg.Ale ma mało wód płodowych, przez to mały Franio ma mało miejsca ale na szczęście cały i zdrowy. No i z tych boczków chyba potem dużo trudniej zrzucić niż z brzucha. Ale damy radę...;-)
M
malenstwo20
Gość
rośnie ślicznie. nie martwc się. każdy nosi inaczej ciążeMarand, Maleństwo, Mamba dzięki za miłe komentarze. :-)Ale i tak czuję, że dziwnie mi ten brzuch rośnie, ale to chyba dziedziczne. Siostra za miesiąc rodzi a wszyscy mówią, że chyba jest w 6 miesiącu dopiero. Za to w boczkach, udach i nawet na plecach sadełko jej się rozmieściło mimo że przytyła w sumie 12 kg.Ale ma mało wód płodowych, przez to mały Franio ma mało miejsca ale na szczęście cały i zdrowy. No i z tych boczków chyba potem dużo trudniej zrzucić niż z brzucha. Ale damy radę...;-)
reklama
Dzięki dziewczyny, wy to umiecie człowieka na duchu podnieść No niestety żadna ze mnie laska, tylko bokiem tak nie najgorzej to wygląda, ale z przodu moje nogi są koszmarne, są krótki, grube i ogólnie feee Ale dziękuje za miłe słowa:-)
Misza super zdjęcie, a brzusio niczego sobie:-) Nie wiem o jakich boczkach mówisz - ja tam żadnych nie widzę.
Misza super zdjęcie, a brzusio niczego sobie:-) Nie wiem o jakich boczkach mówisz - ja tam żadnych nie widzę.