reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Nie mogę się napatrzeć na te wasze brzuszki, takie no typowo ciążowe...mi z kolei idzie właśnie w boczki i uda..a w brzuch nie wiele.. DSCF2490.jpgDSCF2492.jpg n

no ale widać taki mam typ tycia ciążowego :-D

Mamba mam spore obawy co do tego:-D Perspektywy są ciekawe - właśnie mnie jedna mama bliźniacza - w 29 tc - pocieszyła, że ona w tej chwili ma 125 cm w obwodzie i + 21 kg:szok: A gdzie jeszcze do końca. Ale nic to, dla dzieci wytrwam wszystko:-)
A no racja:tak: Mi wszyscy mówią że na prawie 7 miesiąc mam malutki brzuszek, więc pytam gdzie te 10 kg na plus:wściekła/y:

Nie mogę się napatrzeć na te wasze brzuszki, takie no typowo ciążowe...mi z kolei idzie właśnie w boczki i uda..a w brzuch nie wiele.. Zobacz załącznik 477145Zobacz załącznik 477146 n

no ale widać taki mam typ tycia ciążowego :-D
No Twój też niczego sobie i nie martw się mi w boczki nie poszło tylko niżej się usadowiło:baffled:

Marand, Maleństwo, Mamba dzięki za miłe komentarze. :-)Ale i tak czuję, że dziwnie mi ten brzuch rośnie, ale to chyba dziedziczne. Siostra za miesiąc rodzi a wszyscy mówią, że chyba jest w 6 miesiącu dopiero. Za to w boczkach, udach i nawet na plecach sadełko jej się rozmieściło mimo że przytyła w sumie 12 kg.Ale ma mało wód płodowych, przez to mały Franio ma mało miejsca ale na szczęście cały i zdrowy. No i z tych boczków chyba potem dużo trudniej zrzucić niż z brzucha. Ale damy radę...;-)

Marand, Maleństwo, Mamba dzięki za miłe komentarze. :-)Ale i tak czuję, że dziwnie mi ten brzuch rośnie, ale to chyba dziedziczne. Siostra za miesiąc rodzi a wszyscy mówią, że chyba jest w 6 miesiącu dopiero. Za to w boczkach, udach i nawet na plecach sadełko jej się rozmieściło mimo że przytyła w sumie 12 kg.Ale ma mało wód płodowych, przez to mały Franio ma mało miejsca ale na szczęście cały i zdrowy. No i z tych boczków chyba potem dużo trudniej zrzucić niż z brzucha. Ale damy radę...;-)
rośnie ślicznie. nie martwc się. każdy nosi inaczej ciąże

reklama
Dzięki dziewczyny, wy to umiecie człowieka na duchu podnieść:-D No niestety żadna ze mnie laska, tylko bokiem tak nie najgorzej to wygląda, ale z przodu moje nogi są koszmarne, są krótki, grube i ogólnie feee:baffled: Ale dziękuje za miłe słowa:-)
Misza super zdjęcie, a brzusio niczego sobie:-) Nie wiem o jakich boczkach mówisz - ja tam żadnych nie widzę.

Do góry