reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Mimii, śliczny!

A Tobie Mina29 to jeszcze naszego chwalenia mało? Co marudzisz na kilogramy, skoro dobrze wyglądasz?:-)

W ogóle tak patrzę, że wszystkie ładne brzuszki mamy, mój urósł już spory, ale tylko brzuszek i piersi, reszta się trzyma na szczęście:-p
Czasem się widuje na ulicy ciężarne, które całe są jakieś takie wielkie i co najgorsze niezbyt zadbane, ale to może pod koniec ciąży tak się dzieje? Jak już nie można się normalnie poruszać i się puchnie? I nie ma się siły na zabiegi, które wydają się zbędne?

oj próżna jestem jak każda rasowa baba :)
ja również widuję niezbyt zadbane ciężarne co najgorsze młode dziewczyny.
Ciąża to nie urlop od dbania od siebie.

U mnie na ostatniej wizycie było +3kg, teraz na pewno będzie więcej bo poszło mi w brzuch właśnie. Reszta póki co została jak była (tak mi się wydaje). Nie mam na tym komputerze zdjęć z ciąży z Olusiem, ale różnica jest ogromna. Na tym etapie, to dopiero zaczął lekko powiększać się, a teraz prawdziwa piłeczka.

I również nie rozumiem jak można w ciąży przestać o siebie dbać. Kobiety bez względu na swój stan zawsze powinny być zadbane :-)

reklama
mimii śliczny masz brzuszek i jaki jest zgrabniutki :tak: Ja miałam zrobić zdjęcie swojego, ale ciężko mi się zebrać... :-( ale obiecuję, że do środy już wkleję :tak:

Do góry