reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Mimii, śliczny!

A Tobie Mina29 to jeszcze naszego chwalenia mało? Co marudzisz na kilogramy, skoro dobrze wyglądasz?:-)

W ogóle tak patrzę, że wszystkie ładne brzuszki mamy, mój urósł już spory, ale tylko brzuszek i piersi, reszta się trzyma na szczęście:-p
Czasem się widuje na ulicy ciężarne, które całe są jakieś takie wielkie i co najgorsze niezbyt zadbane, ale to może pod koniec ciąży tak się dzieje? Jak już nie można się normalnie poruszać i się puchnie? I nie ma się siły na zabiegi, które wydają się zbędne?

oj próżna jestem jak każda rasowa baba :)
ja również widuję niezbyt zadbane ciężarne co najgorsze młode dziewczyny.
Ciąża to nie urlop od dbania od siebie.

U mnie na ostatniej wizycie było +3kg, teraz na pewno będzie więcej bo poszło mi w brzuch właśnie. Reszta póki co została jak była (tak mi się wydaje). Nie mam na tym komputerze zdjęć z ciąży z Olusiem, ale różnica jest ogromna. Na tym etapie, to dopiero zaczął lekko powiększać się, a teraz prawdziwa piłeczka.

I również nie rozumiem jak można w ciąży przestać o siebie dbać. Kobiety bez względu na swój stan zawsze powinny być zadbane :-)

reklama
mimii śliczny masz brzuszek i jaki jest zgrabniutki :tak: Ja miałam zrobić zdjęcie swojego, ale ciężko mi się zebrać... :-( ale obiecuję, że do środy już wkleję :tak:

Do góry