reklama
Mina taaa słoń z trąba dynda jak szalona ;-)
Maleństwo absolutnie nie przeszkadza. Kocham swój kolczyk. Założyłam go w październiku 2011 roku 3 tygodnie po stracie 12 tygodniowej ciąży, kolczyk to swego rodzaju symbol mojego własnego powrotu do walki z bólem dlatego jest dla mnie tak ważny. W październiku 2012 będzie obchodził roczek a ja będę tuliła świeżo narodzoną córeczkę w rocznicę naszej tragedii.
Maleństwo absolutnie nie przeszkadza. Kocham swój kolczyk. Założyłam go w październiku 2011 roku 3 tygodnie po stracie 12 tygodniowej ciąży, kolczyk to swego rodzaju symbol mojego własnego powrotu do walki z bólem dlatego jest dla mnie tak ważny. W październiku 2012 będzie obchodził roczek a ja będę tuliła świeżo narodzoną córeczkę w rocznicę naszej tragedii.
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Mina taka duza dziewczynka i slonia nie widziala....wstyd !!!!!
fajowy brzuchol
fajowy brzuchol
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
uwaga nadchodzi słonik!
zdjęcie dzisiejsze.. dla porównania wklejam wcześniejsze:
Zobacz załącznik 475132 Zobacz załącznik 475133 Zobacz załącznik 475134 Zobacz załącznik 475135
Hahhah kurde Mina gdzie Ty mieszkasz? Ja jestem gotowa przyjechać i zafundować ci wycieczkę do ZOO. Na pewno się jakiś słoń znajdzie. Matko ile ty przytyłaś? Chyba w ogóle! Chciałabym tak wyglądać a tu strach swój tyłek wystawić
majuska
Fanka BB :)
minii nie brzuchol a brzuszek następna zgrabniula ślicznie
reklama
ostatnio było 9kg na +.. zaczynałam z 64kg a u doktorka było 73.. więc pewnie prawie 10kg stuknie..Matko ile ty przytyłaś? Chyba w ogóle!
ale ja tyję proporcjonalnie, wszędzie równo.. a w cycach najwięcej.. najpierw idą cyce potem długo nic, potem brzuch i na końcu ja
mimii ale brzucholek ładniutki okrąglutki... ty to nic nie przytyłaś z tłuszczyku, tylko brzuszek..