Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja trzy kilo na plusie, wszyscy mowia ze mam jesc bo dziecko pewnie tez takie chude, ze je głodze... wczoraj byłam na grilu i non stop we mnie wpychali,ja mam malo czasu na jedzenie jak jestem sama w domu.. czuje ze zaniedbuje i siebie i dziecko
kochana dzidziuś z ciebie wyssa, nie bój się.. tylko możesz to odczuć później.. np zęby popsute
Ja trzy kilo na plusie, wszyscy mowia ze mam jesc bo dziecko pewnie tez takie chude, ze je głodze... wczoraj byłam na grilu i non stop we mnie wpychali,ja mam malo czasu na jedzenie jak jestem sama w domu.. czuje ze zaniedbuje i siebie i dziecko
kochana dzidziuś z ciebie wyssa, nie bój się.. tylko możesz to odczuć później.. np zęby popsute