reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

[FONT=&quot]Brzuszek śliczniusi:-)[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Ja też się cieszę z coraz większego rozmiaru moich piersi, gdyby jeszcze takie po ciąży zostały[/FONT] :-D[FONT=&quot] Ja na szczęście jak na razie nie mam problemów z rozstępami – może dlatego że smaruję się oliwką dla kobiet w ciąży[/FONT]

reklama
mariolcia - brzuszek mega zgrabniutki, tylko pozazdrościć :-D

elifit - hehehe u mnie to samo, zapasy były do rozciągania :-D

Ja też się cieszę z coraz większego rozmiaru moich piersi, gdyby jeszcze takie po ciąży zostały

ja też się cieszę, a jak cieszy się M :-D
ale niestety pewnie nie zostaną, mi przynajmniej po pierwszej ciąży
prawie znikły :zawstydzona/y:

mariolcia brzunio śliczniusi, taki malucieńki i zgrabniusi
ja to mam bamber już :szok:

dziewczyny która była 26 maja na usg połówkowym bo jestem ciekawa waszych wyników. ja dostałam prezent pod tytułem zdrowa córeczka, mała sie usmiechała do mamusi z ekranu monitorka, lekarz powiedział ze wszystko jest w porzasiu z moja córunią

ja marzyłam o córeczce i już wcześniej mi przewidywali, tylko lekarz nie był do końca pewien więc nie chciałam się za wcześnie cieszyć, ale teraz już potwierdzone więc można się chwalić;) dziewczyny górą;)

aha to fajnie, właśnie oamiętałam, że ktoś jeszcze razem ze mną miał to usg. no to drogie mamusie życzę spokojnej nocki- ja niestety noc z głowy- piszę pracę magisterską;(((((

reklama
no to moj bamberek , zdjecie robione 3 dni temu jak jeszcze bylam w pl na urlopie
6kg na plusie od poczatku ciazy

6iy9vt.jpg

Do góry