reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Właśnie o to chodzi, przy Julce zęby juz mi sie sypały a wczoraj ułamał mi sie znowu, musze leciec do dentysty bo zostane bez zebow;/a dzidzius co potrzebuje i tak sobie zabierze wiec powinien rozwijac sie zdrowo...

tylko zrobi to Twoim kosztem więc musisz o siebie dbać nie chcesz mieć chyba przed 30-stką sztucznej szczęki :tak:

reklama
nom zęby lecą.. ja miałam cztery do zrobienia, jeszcze mi dwa zostały.. swoją drogą to dziś mam wizytę i poleci stówka.. a ja za tą stówkę bym kupiła coś do domu.. ehh :-( no ale zdrowie ważniejsze..

Hej laseczki dawno mnie nie bylo bo przeprowadzke i remonty mamy przez co 2 kg schudłam, czyli w sumie niecale 4 kg doprzodu.Mam podobnie jak niektore z Was rece nogi suche cycki rosna a brzuszek tak srednio.

Ja trzy kilo na plusie, wszyscy mowia ze mam jesc bo dziecko pewnie tez takie chude, ze je głodze... wczoraj byłam na grilu i non stop we mnie wpychali,ja mam malo czasu na jedzenie jak jestem sama w domu.. czuje ze zaniedbuje i siebie i dziecko

Nic się nie martw. Ja zawsze kochałam jeść i musiałam się bardzo ograniczać a teraz w ciaży dziecko mi tak zgniata żołądek że po raz pierwszy w życiu najadam się do syta niewielkimi ilościami:). A przytyłam ,dziś już to będzie 2,5 kg. Dziecku nie zaszkodzisz jedzac tyle samo tylko pilnuj żeby jak już jesz, jesć to co wartosciowe:).

A ja niedługo wstawie pownownie swój "brzuchol" :) Przez ostatnie 5 dni zaczął się ujawniać i mimo że dalej wyglądam jakbym się solidnie najadła to dla mnie różnica jest duża. W ogóle to nic mi w tej ciaży nie rośnie, a tak liczyłam na pełne lub chociaż małe B :zawstydzona/y:....eh....:). Za to co pare dni mam imprezy w brzuchu i czuję jakąś wijącą się glistę i kopy. Nawet ostatnio tatuś oberwał choć byłam pewna że nie ma szans żeby poczuł ale uparcie trzymał rękęi jak poczułam kopniaka mój chłopak też praktycznie krzyknal z radości zanim ja zdążyłam cokolwiek powiedzieć:).

Ps. Jak mi na grillu wcisnęli małe udko i kawałek kiełbaski z chlebem to myślałam, że zaraz wszystkich obrzygam....chyba to wszystko za tłuste.

Ostatnia edycja:
reklama
mi też brzuszek nie chciał rosnąć i właściwie dopiero około 19 tygodnia wystrzelił, chcoiaż jakubiorę lużniejszą bluzkę to i tak nie widać za bardzo. ludzie w autobusach patrzą na nogi i ręce a te mam chude i narazie nie moge liczyc na ustąpienie miejsca w zatłoczonym autobusie przy temperaturze stopni. do tego męczą mnie krwotoki z nosa;(

Do góry