sivi
Fanka BB :)
lena piła jak się patrzy! i to w 34 tygodniu!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie zrozum mnie źle, ale to zdjęcie z avatarka sprawiało takie wrażenie, ale teraz to już wszystko jasne :-)
Agnus świetnie wyglądaszSłuży Ci ciąża, służy
Ja natknęłam sie ostatnio na pierwsze "brzusiowe" zdjęcie 4, 5 miesiąca. No myślałam że sie zakwicze. Dumna mama głaszcze swój "ogromny" brzuchTeraz jak patrze na to monstrum ziorające na mnie ukradkiem od dołu, to myslę gdzie ja ten brzuch widziałam :-)
A Wy macie foto porównawcze: parę miesięcy temu kiedy myślałyście że macie brzuch a teraz na końcówce?
ja w piątym miesiącuZobacz załącznik 391875
terazZobacz załącznik 391876
W piątym miesiącu jak przyszłam na wizytę kontrolną to gin się mnie zapytał gdzie mam brzuch( to mu powiedziałam że go zapomniałam i został w domu)
Zobacz załącznik 392049Zobacz załącznik 392048
34 tc
Oto chałupka Gabrysia,niestety nie mam karnacji jak Fato(niestety)i zgrabnej piłeczki jak Nikitka,ale mały chyba zadowolony...
Czy mi się wydaje,czy ja mam jakis krzywy ten pępek z boku brzucha![]()
masz brzuszek bardzo podobny do mojego, też mam taką konkretną krechę i pępek z boku, no i kształt brzucholka tez podobnyZobacz załącznik 392049Zobacz załącznik 392048
34 tc
Oto chałupka Gabrysia,niestety nie mam karnacji jak Fato(niestety)i zgrabnej piłeczki jak Nikitka,ale mały chyba zadowolony...
Czy mi się wydaje,czy ja mam jakis krzywy ten pępek z boku brzucha![]()
a to moj z przed chwili
![]()
![]()
a to moj z przed chwili
![]()
![]()