Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asionek o ja pierdziu! ładnie ci tam daje.. nie chcę cię smucić ale ponoć jaki w brzuchu taki też później ;-)
anek - ja pod koniec pierwszej ciąży mieściłam na dupsko tylko w szary dres z różowym lampasem z cyklu wieś tańczy i śpiewa ;-) teraz o dziwo mieszczę jeszcze w gacie z H&M
dla porównania mój brzuszek (37tc) po prawej i siostry (32tc) po lewej, ona ma mieć dziewczynkę.
a tutaj moje male z dzisiaj po tym jak juz troche sie uspokoil :/ normalnie kiedys wyskoczy ...
filmik rozkreca sie po 25s i sorki , ze jest bokiem , ale i tak cud , ze udalo mi sie w koncu wstawic hehe
VID-20110914-00004nat - YouTube
asionek o ja pierdziu! ładnie ci tam daje.. nie chcę cię smucić ale ponoć jaki w brzuchu taki też później ;-)
atram- brzuszek fajny,jak z reklamy
Ty chyba musisz sobie na pamiętkę jakiś foto-album założyć,bo chyba najwięcej masz zdjęc