reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
ja w pierszwej ciąży miałam niestety i na brzuchu i na piersiach nawet na nogach na szczęście po 9 latach ich prawie nie widac a teraz smaruję sie do obrzydzenia oliwką i jak narazie odpukac nie mam nic

mój też coś tam się wierci, raz go wyraźnie czuję w pachwinach, raz po bokach.. wody mam w normie hmm zobaczymy :tak:
wczoraj była moja siostra u mnie, ta co jest w ciąży, i wyglądamy zupełnie inaczej.. jej poszło w tyłek, uda, ramiona i brzuch ma mały i okrągły, a ja znowu mam te kiloski tylko w brzuchu. Ona ma mieć dziewczynkę, ja chłopca ;-)

niby wierzac w zabobony tak wlasnie powinno byc :)

Już nie będę taka i Wam pokażę moje brzuszysko z tego tyg. :-p

Zobacz załącznik 389650

Zobacz załącznik 389651

Pod koniec będę miała taki sam wiszący wór jak z Tymkiem.

smieszny brzuszek i dosc nisko juz chyba ?? :)

a czy jest na forum jeszcze jakaś mamusia która nie ma odstającego pępka???
moja kumpela ma wlaśnie taki,mówiła mi że jej mama też nie miała odstającego...:/

a to moja talia osy :D
brzuszek.jpg

moj raz odstaje , ale bardzo delikatnie , a raz nie , juz bardziej splaszczony jest no i ja mialam pepek bardzo gleboko i maly bardzo wiec moze dlatego ..
super brzuszek !! :)

Ja jeszcze nie mam rozstepow. Pytalam mamy czy ona miala, ale mozi ze w zadnej z 3 ciazy nie miala... wiec chyba jednak genetyka :-p

chyba cos w tym jest :)
moja mama po 3 naszej tez nic , a widzialam foty i brzuch miala ogromny !!
moje siorki po ciazach tez nic nie maja
ja narazie (odpukac ) trzymam sie i tez nie mam :)
brzucha napietego tez jakos bardzo nie mam , nie swedzi ani nic wiec moze sie uchowam hehe

a to moj z przed ok 3 tyg.
W9XkA.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry