reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

karolina wygląda jak piłka do kosza. Jak staniesz tyłem to pewnie ciąży nie widać.
rabbit wreszcie się dokopałam do Twoich zdjęć bo gdzieś umknęły mojej uwadze. Duży i ładnie się na zdjęciach prezentuje.
nikitka dzisiaj sobie uświadomiłam, że taki mały brzuch to fajna sprawa na pewno nie ciąży tak jak mój

reklama
karolina jaka fajna piłka! Ile masz w obwodzie? Wielkością podobny do mojego ;-)

malutka piękny brzuszek, a jak fajnie szaleje :-D

nisko mówicie mam.. ale kopki czuje pod żebrami, zgagę też czasem miewam.. choć nie powiem bo nisko też go czuję i do kibelka latam :)

Ostatnia edycja:
Sivi niestety:-D
Elfit mam dzisiaj 107 -a to zdjecie jest z przed dwoch tygodni.
Dzieki za mile slowa.
Faktycznie z tylu nie widac ze jestem w ciazy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Atram spokojnie, spokojnie… zanim macica się obkurczy iorgany wrócą na miejsce trochę czasu minie : ). Więc ten odsłonięty brzuszeknie tak szybko, a pzoa tym nie chciałabym się nikomu narażać na porodówce. Teraz mi się smiac z siebie chce bo w 5 mięsiącunakupowałam różnych cudownych specyfików, żeby za wszelką cenę uniknąćrozstępów :p. Teraz używam ich jako kremów do całego ciała : )

Sivi czyli ty drobniejsza jesteś, i dlatego mimo podobnegoobw. masz ciut większy brzuszek z profilu. A wyglądasz cudnie i bardzozgrabnie.

Gosiane postaram się jutro coś naskrobać, za chwilę uciekamnad wodę : ) korzystać ze słońca.
Jagmar to moja pierwsza ciąża. Zobaczymy jak kiedyś będzie wdrugiej : ). A ogólnie mały brzuszekjest szalenie wygodny, ale niestety paw po co drugim posiłku, a jem je bardzomałe. Nie pamiętam kiedy zjadłam np.zupę i drugie, nie wspominając o deserze.Nie ma takiej możliwości. A mam małe wyrzuty bo dziecko małe, ale wyjdzie –podtuczymy : )

karola ja mam 104 w obwodzie, już jakiś czas.. teraz chyba rośnie na boki bo nie przybywa cm ;-)

nikitka to ty wymiotujesz po posiłkach? To już znamy twój sekret ;-)

Miłka a czemu nam sie nie pokażesz? nie pamiętam żebyś wrzucała jakieś zdjątko bębolka

reklama
Do góry