reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
herbata super brzusio, oj gdyby po przejedzeniu grochówką był taki efekt to faceci mieliby przerąbane ;)

kingolinka no Ty następna widzę, która ma za dobrze i z wielkim baniakiem nie musi się męczyć ;) śliczny brzusio i zgrabniutki jak właścicielka :)

Elifit nie tlyko wymiotuje ale tez zaciskam brzuch portkami żeby nie róśł :p. Dziś w ramach relaksu poszłam na ambitny film..... geneza planety małp.....i opiekun odratował młode z zabitej matki i wytłumaczył że nikt o nim nie wiedział bo szympansom brzuchy nie rosną - poczułam sie nieco urażona tym stwierdzeniem ale no cóż teraz już mam jasność do kogo mi najblizej :p.

Kingolinka ty też z malutkim, zgrabnym brzuszkiem. :)

Miłka - witamy na forum Mariana. Zapraszamy na wątek główny :)

ale niziutko brzunio i jaki duży :-D
śliczny :tak:

śliczniusi :tak:

297872_1946716711720_1356628570_31680773_7082357_n.jpg

no, no masz co dźwigać :tak:

Zobacz załącznik 387610Zobacz załącznik 387611

A oto ja i Szymon :-) Z prawej i z lewej strony :-)

ładnie wyglądacie :-D

reklama
Anitka bosko wyglądasz :)

Rabbit śliczny brzuszek, bardzo zgrabny jak na dwupak :)

atram ale twoje dziecię ci brzuch przestawia
laugh.gif
moja mała też od jakiś 3 tygodni szaleje bardziej widocznie, z czego największą radochę ma mój mąż :) A poza tym jak zwykle ślicznie wyglądasz, piękny brzuszek :)

Werka śliczny, zgrabny brzuszek!!

Monysia tobie oprócz brzuszka to chyba nigdzie nie przybyło, zazdroszczę :)

Sivi no taki brzuszek i figura w 36tc
shocked.gif
pięknie!!

Elifit piękny brzuszek :)

Anulka
gdzie ty trzymasz tego dzidzia :) malutki masz brzuszek, ale widać taką masz urodę, nie ma się czym przejmować, mój za to taki już naciągnięty, że aż skóra chce pęknąć :/

Kasia zgrabniocha z ciebie :)

Nikitka,
gdzie ty masz dziecia w takim małym brzuchu
laugh.gif
ja miałam taki w 4 miesiącu :)

malutka śliczny brzuszek, no chyba już troszkę zszedł w dół :)

Karolina
ślicznie wyglądasz, tylko brzuszek rośnie :)

Kingolinka zazdroszczę wyglądu, ślicznie wyglądasz a twój brzuszek jest mega zgrabniutki :)

Do góry