reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

rabbit sliczny zgrabniusi piłeczka :-) już się zdjęć dzieciaczków nie mogę doczekać :-)
Nikitka parę stron wstecz wstawiałam moje aktualne zdjęcie. Nie no, mi skoczył teraz do 98, ale u mnie to faktycznie jest taki do przodu, a jeśli mówisz że twój ci się "rozlał" to faktycznie może nie być widać z boku jego prawdziwej wielkości.

reklama
rabbit sliczny zgrabniusi piłeczka :-) już się zdjęć dzieciaczków nie mogę doczekać :-)
Nikitka parę stron wstecz wstawiałam moje aktualne zdjęcie. Nie no, mi skoczył teraz do 98, ale u mnie to faktycznie jest taki do przodu, a jeśli mówisz że twój ci się "rozlał" to faktycznie może nie być widać z boku jego prawdziwej wielkości.

Sivi no ja właśnie pamiętam ze my z obwodem jakoś tak łeb w łeb i oglądałam Twoje zdjecie i nadziwić się nie mogę jak różne kształty a tyle samo cm. Tylko faktycznie mnie bardziej teraz można w kwadrat wpisać niż w koło :). Może jesteś węższa pod biustem? Ja tam mam jakieś 84 cm w obwodzie, chyba :).

Może to jeszcze z tego wynika że mój maluch kregosłup i cały grzbiet ma z lewej strony a nie tak do przodu dupką, w stronę pępka. Nie wiem :p

Nie ukrywam że czasami zazdroszcze typowych ciążowych brzuszków a nie wyglądania jak niewymiarowa istota która połknęła wiadro jedzenia :). Ale z drugiej nie narzekam bo faktycznie mobilność duża no i efekt jak po operacji zmniejszenia żołądka - teraz zamiast pilnować się żeby nie tyć (czego patrząc na swój przyrost w 2 trymestrze potwornie się obawiałam) pilnuję się żeby jeść i zachować chociaż wagę na +5,5 żeby na mnie w domu nie krzyczeli :).

Nikitka a wrzuc jakas fotke z przodu brzuszka. Moja kolezanka z pracy tez tak miala ze dzieciaczek sie tam w niej schowal ze prawie widac nie bylo.

Atram śliczny brzuń! Pieknie wyglądasz! I oczywiśćie fantastyczna figura:tak:

zgadzam się :tak: a może na jakąś sesje fotograficzna idź
z taką figurą i ślicznym brzucholkiem będzie piękna pamiątka :tak:

Mierz:tak:yłam się i mam już 98 w brzuchu. Jakoś tak fazami rośnie mi ten brzuch! i tyję też fazami...długo długo nic i nagle sru!! teraz mam brzuch taki jak przy porodzie Oliwki :-D
36 tydzień, prawie 9 miesiąc, bez 4 dni :-)
Zobacz załącznik 386762

ślicznie wyglądasz :tak:
a brzunio nie wydaje się taki duży,
chyba że na tym zdjęciu tak wygląda

atram sivi laseczki z was nieziemskie :)

to teraz ja 35tc

no tu już jest co oglądać :-D
śliczności :tak:

Jeju dziewczyny ale super wygladacie,zazdroszcze wam tych brzuszkow, moj zamiast rosc chyba maleje, zero krechy nic;/ nie wiem o co caman... przy Julce chyba byl wiekszy....
Zobacz załącznik 386902

ładniutki :tak: nic się nie bój jeszcze Ci przybędzie :-D
ale przynajmniej z rozstępami nie będziesz miała takiego problemu ;-)

a to my w niedzielę - poprawiny nad basenem :)
34 tc

Zobacz załącznik 386984

a gdzie strój ??? :-D
Ślicznie wyglądacie ;-)

Zobacz załącznik 387002

Niedawno przeczytałam że jak bobas grzeczny w brzuchu to często tak jest też później. Cieszyłam się jak szalona że będę miała najgrzeczniejsze dziecko na świecie, teraz mi tak przyszło do głowy....a gdzie on do jasnej .... ma szaleć?? Jak to gdzie jak już ujrzy światło dzienne...pewnie z wyczerpania na forum przez pierwsze 2 mies nie zawitam. powrót ze świata zombie trochę zajmie

życzę Ci aby był najgrzeczniejszy na świecie
a brzuch bije wszelkie rekordy :-D
takie maleństwo ;-)
jakby chciał szaleć to pewnie znalazł by sobie miejsce,
nie bój żaby :-)

jak zwykle wypieszczony :-D
śliczny i błyszczący :tak:
jeszcze troszkę Kochana i będą z Tobą !!!

Dziewczyny wszystkie brzuszki śliczne :tak:
A oto moje dzisiejsze zdjęcia -35 tydzień i 6 dni... W ostatnich dniach strasznie mi się opuścił brzuch, a na dokładkę jak do tej pory aplikowałam sobie luteinę to szyjkę miałam gdzieś z tyłu ,że nawet jej wyczuć nie mogłam, a od wczoraj mam ją z przodu i od razu się na nią natykam :dry:
35 tygodni 6 dni.jpgDSC00079.jpgDSC00080.jpg

reklama
Nikitka a wrzuc jakas fotke z przodu brzuszka. Moja kolezanka z pracy tez tak miala ze dzieciaczek sie tam w niej schowal ze prawie widac nie bylo.

Właśnie zrobiłam, niezbyt piękne a żeby wycelować w brzuch musiałam się wdrapac na łóżko przed lustro :), ale co tam wstawiam. Gosiane kiedyś gdzieś widziałam że zastanawiałaś się nad porodem w Żeromskim, jeśli nic nie pomyliłam. Dalej go rozwarzasz? Jak tak to na privie moge Ci coś od siebie napisać ale ogólnie całokształt na +.
baby en face.jpg

monysia dzięki za pocieszenie, może nie urodze diabła wcielonego. Bo dwa w domu (mały + mąż) to stanowczo za duzo i już mu powiedziałam że jak charakter odziedziczy po nim to ja wykupie sąsiednie mieszkanie i się wyprowadzam :p.

malutka 2326 - ależ Wam te bobasy skaczą! Bomba! )
pencil.png

Do góry