reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

nikitka
shocked.gif
(upadlam na cycki)
shocked.gif
jestem w szoku jaki maluni brzunio :)
ale najwazniejsze , ze dzisidzia rosnie , jest zdrowiutka a ty pojdziesz na porodowke , urodzisz i mozesz wyjsc z odslonietym plaskim brzuszkiem , naprawde niesamowite :)

Rabbit jak dla mnie jestes posiadaczka jednego z najpiekniejszych brzuszkow na calym BB, jest fenomenalnyyyyyyyyyyyyyyy :):)

malutka noooo sporyy brzus i faktycznie sila grawitacji juz go dopada :D

monysia wiesz, miala byc takowa sesja, ale plany sie posypaly niestety w zeszlym tyg ...;/

Malutka daje rowno, super filmik :-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Nikita25 nie nie kochana brzusio to masz mega zgrabny :) pewnie stojac obok nie wiedzialabym nawet , ze ty w ciazy jestes i to juz tak zaawansowanej :)
najwazniejsze , ze maluch zdrowy !!

sliczny :)))

Dziewczyny wszystkie brzuszki śliczne :tak:
A oto moje dzisiejsze zdjęcia -35 tydzień i 6 dni... W ostatnich dniach strasznie mi się opuścił brzuch, a na dokładkę jak do tej pory aplikowałam sobie luteinę to szyjkę miałam gdzieś z tyłu ,że nawet jej wyczuć nie mogłam, a od wczoraj mam ją z przodu i od razu się na nią natykam :dry:
Zobacz załącznik 387178Zobacz załącznik 387179Zobacz załącznik 387180

no juz spory brzunio i sie opuscil :) sliczny :)

kasiadz ja nie wiem jak te strony przeglądam że twojego zdjęcia nie zauważyłam!! ślicznie! i jak elegancko!
Nikitka Nooo, pod biustem mam jakieś 78. Z wagą też masz podobnie do mnie :-) bo ja 5 na plusie nie licząc tego co straciłam. Ja nie wiem jak to działa...bo z przodu u ciebie też nic nie widać!! ciekawe co ci babki na porodówce powiedzą :-D że pani sale pomyliła.
Malutka ale masz niziutko brzuszek!! ty zaraz rodzić zaczniesz!!

Nikitka no dzidzius sie musial niezle wkomponowac tam w srodku :-) Tak ja w zeromskim w krakowie rodze wiec jak masz jakies doswiadczenia albo rady w zwiazku z tym to pisz :-)

malutka no brzuszek niziutko, juz maluch bedzie chcial wychodzic niedlugo! :-)

malutka niezły masz ten bebzolek, spory już a Filipek daje czadu "obcy" mi się przypomniał. Wygląda na to, że młody chyba chce już wyjść.
Nikitka Ty masz antybrzuszek ;-) w pierwszej ciąży też był taki malutki?

malutka śliczny brzusio, a Fifi nieźle daje czadu ;)

nikitka jakbym zobaczyła to zdjęcie nie wiedząc, że jestes w ciązy to bym w życiu na to nie wpadła. Ale bedziesz miała później dobrze - zero kłopotów z powrotem do stanu przedciązowego i pięknej figury - tylko pozazdrościć

reklama
Do góry