reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
anita ulala!!! sexi mamma! :-D
Werka no coś ty! masz jeszcze czas, a poza tym po tym jak wcześnie się pojawia nie ma wpływu na to ile pokarmu będziesz potem miała. Ja w pierwszej ciąży miałam od 7 miesiąca, a pokarmu prawie wcale nie miałam i ze wspomagaczami karmiłam do 2 miesiąca tylko i prawdę mówiąc to tym razem też się na dłużej nie nastawiam.

sivi - ja sie anrazie nie nastawiam na karmienie piersia. Choc przyznam ze wszystkie matki mi radzily karm piersia bo to takie wspaniale. Moja mama nie miala pokarmu, babcia tez za wiele. Moze w genach:-(

Ej a jakie kosmetyki do pielegnacji maluszka wybralas?? Bo bylam wlasnie w ASDZIE i tylko Jonsona, jakies E45, i wiadomo z naklejka Asdy...
Ja sobie zamowilam nie ktore butelki z nivea Baby z polski to mi kolega do paczki wsadzi. No ale na przyszlosc to jakie??

Pojęcia puki co nie mam, bo mi tu dziewczyny nbamieszały z tym jonsonem. Przy Oliwce od zawsze go używałam i nadal używam i nigdy jej nie uczulał. Ja spróbuję z tym jonsonem, może akurat sytuacja będzie podobna, a jak nie to poszukam nivey po sklepach internetowych z polskimi kosmetykami.

reklama
jo tam cialo..wiecie jaki mam brzuch jak nie jestem w ciazy:/ teraz to lladny napiety a tak flak..
lubie swoje cialo w ciazy<skoromna jestem:p:p> chociaz celulitu tyle ze lee:p:p ale jest ladniejsze niz przed ciaza:)

Do góry