reklama
Dominika1993
Zaciekawiona BB
atram ty to slicznie wygladasz ja jak słoń
rabit ale slicznie wygladasz
justys pieknie
rabit ale slicznie wygladasz
justys pieknie
Kingolinka
Fanka BB :)
Pięknie atram wygladasz Nie kazda z nas moze sie pochwalic taka figurka. Mysle ze jeszcze nie jednego chlopa bys wyrwała mimo tego brzuszka
karolincia397
Zaangażowana w BB
popieram, a zwłaszcza z tyłu bo to już na bank nic nie widać buzie też masz szczupłą. ja za to policzki i twarz jak księżyc w pełni;( już mam 15 kg na plusiePięknie atram wygladasz Nie kazda z nas moze sie pochwalic taka figurka. Mysle ze jeszcze nie jednego chlopa bys wyrwała mimo tego brzuszka
anita&maciek
Wdrożona(y)
rabbit sliczny brzusio i imiona piekne.. Nasza julka ma kuzyna jasia a Twoja julak bedzie miec braciszka
atram..czadowo jak zawszejak tam żebro?? Ja juz nie moge wyrobic czasem wieczorami..
atram..czadowo jak zawszejak tam żebro?? Ja juz nie moge wyrobic czasem wieczorami..
atram81
atram taaa, za sprawą ciuszka ...ja w tym to bym wyglądała jak baleron...do tego tzeba mieć taką figure jak ty.
rabbit ale swietne zdjęcie
oj, oj nie przesadzaj mala, bo po tylku dam
fakt, z tylu nie widac , ale na buzi tez mi przybylo, tyle ze mi mowia ze to na korzysc, bo mialam szczupla buzie bardzopopieram, a zwłaszcza z tyłu bo to już na bank nic nie widać buzie też masz szczupłą. ja za to policzki i twarz jak księżyc w pełni;( już mam 15 kg na plusie
rabbit sliczny brzusio i imiona piekne.. Nasza julka ma kuzyna jasia a Twoja julak bedzie miec braciszka
oj nic mi nie mow, jest nieciekawie...
a dzisiaj mialam akcje w nocy straszna..
srasznie nisko samolot lecial i mu dziwnie silkiniki wyly a ze noc i cisza, wiec wszytsko 10razy bardziej slychac, no i mnie dziad tak strasznie wystarszyl ze sie zerwalam okropnie szybko z lozka, bo normalnie myslalam ze mi na chate spadnie i tak sie naciaglam ze wylam z bolu godzine
nawet moj r sie zerwal bo chyba to slyszal i mnie delikatnie probowal masowac zebym zasnela , bo bol straszny, no szczypalo mnie tak ze nie moge tego opisac normalnie ....
anita&maciek
Wdrożona(y)
no musisz uwazac..zeby sie juz tak nie zrywac z zaskoczenia..ja to wczoraj wyłam z bólu..i juz dzis od rana znowu boli..a powiedz mi co robisz z tym bólem masz jakis sposób na zlagodzenia??a pyatlas lekarza czemu tak boli??
atram81
no musisz uwazac..zeby sie juz tak nie zrywac z zaskoczenia..ja to wczoraj wyłam z bólu..i juz dzis od rana znowu boli..a powiedz mi co robisz z tym bólem masz jakis sposób na zlagodzenia??a pyatlas lekarza czemu tak boli??
no wiem , wiem ze nie moge , no ale to akurat bylo nie planowane
do teraz mnie boli ...
moj gin w pl mi mowil, ze gto przez to ze mam wyskoko ciaze i jestem drobna i poprostu mi uciska
tutaj powiedzieli mi to samo
ale znam tez drobne laski ktore nie mialy takiego problemu wcale, wiec pojecia nie mam dlaczego tak jest ...
nie radze sobie tym zupelnie..
najlepiej jest jeszcze jak popodkladam kilka poduch pod plecy i leze
ale raz mi to sprawia ulge a raz wcale nie, takze to zalezy
kiedys bolalo mnie na wieczor, pozniej bol zaczynal sie od popoludnia a teraz trwa ciagle
nawet z nocy sie budze z bolu ...
anita&maciek
Wdrożona(y)
ja mam doslownie tak samo..a wiesz na pocieszenie powiem ci jeszcze ze przy Julce mialam to samo a wiec mozesz sie nastawic ze w kolejnej ciazy bedziesz tez tak miala..
A bola Cie oba?? bo mnien tylko prawe..i co najlepsze nawet brzuszek mam krzywy u góry..te zebra jak gdyby z prawej strony sa zapadniete..:/
A bola Cie oba?? bo mnien tylko prawe..i co najlepsze nawet brzuszek mam krzywy u góry..te zebra jak gdyby z prawej strony sa zapadniete..:/
reklama
kasiadz
wklejam kilka swoich fotek z wczorajszej sesji
Zobacz załącznik 371197Zobacz załącznik 371198Zobacz załącznik 371199
Zobacz załącznik 371197Zobacz załącznik 371198Zobacz załącznik 371199