reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
Dziewczyny sliczne brzuszki - ja jak chodze na joge to sie porownuje i mam taki jak laski w 35 tygodniu... no ale coz od poczatku spory byl.

atram i anita -czy was boli w okolicy zeber? Ja bylam na takich zajeciach z fizjoterapeuta w zeszlym tygoniu i babka omawiala wszyskie bole - z tego co pamietam mowila ze niestety z tym wokol zeber nie da sie nic zrobic, radzila tylko zeby sie nie kurczyc ale ramiona do tylu rozciagac zeby dzidzius mial jak najwiecej miejsca. na pocieszenie dodala ze ten rodzaj bolu przechodzi odrazu po porodzie, bo inne moga sie jeszcze utrzymywac.

Dziewczyny sliczne brzuszki - ja jak chodze na joge to sie porownuje i mam taki jak laski w 35 tygodniu... no ale coz od poczatku spory byl.

atram i anita -czy was boli w okolicy zeber? Ja bylam na takich zajeciach z fizjoterapeuta w zeszlym tygoniu i babka omawiala wszyskie bole - z tego co pamietam mowila ze niestety z tym wokol zeber nie da sie nic zrobic, radzila tylko zeby sie nie kurczyc ale ramiona do tylu rozciagac zeby dzidzius mial jak najwiecej miejsca. na pocieszenie dodala ze ten rodzaj bolu przechodzi odrazu po porodzie, bo inne moga sie jeszcze utrzymywac.

Tak wlasciwie jedno zebro prawe..Ból jest okropny..na wieczor to juz nawet na leżąco boli:/ no jak sie prostuje to jest nieco lepiej ale pomaga na krótko.. dzieki za info

Jeeeej ale wszystkie śliczne jesteście!!
a ten kombinezon atram faktycznie extra?czy to jest typowo ciążowy?

a ja się pochwalę domkiem Emilki znad morza :) ewcia.jpgDSC08414.jpg

śliczne fotki i ty ładnie wyglądasz, widać że wakacje udane

oj to był jeden z naszych najlepszych wypadów... nawet się nie pokłóciliśmy- chyba pierwszy raz w życiu hehe :p ale do morze tylko raz weszłam, bo przed wejściem na plaże była tabliczka "zobaczyłeś fokę, morświna zadzwoń" i nr tel, oi pomyslałam że ryzykować nie będę bo jak za dużo będę w wodzie siedzieć to wogóle morze wyleje pod wpływem mojego ciężaru, albo ktoś pomyśli że to jakaś orka i zadzwoni pod nr podany na tabliczce:p

oj to był jeden z naszych najlepszych wypadów... nawet się nie pokłóciliśmy- chyba pierwszy raz w życiu hehe :p ale do morze tylko raz weszłam, bo przed wejściem na plaże była tabliczka "zobaczyłeś fokę, morświna zadzwoń" i nr tel, oi pomyslałam że ryzykować nie będę bo jak za dużo będę w wodzie siedzieć to wogóle morze wyleje pod wpływem mojego ciężaru, albo ktoś pomyśli że to jakaś orka i zadzwoni pod nr podany na tabliczce:p

hahaha

Ale śliczne fotki..pieknie wygladasz..a z tymi orkami to ladnie sobie dodalas..poprostu bosko!!normalnie zazdroszcze wypadu nad morze.. moj M nie ma latem urlopu wiec nad morze jedziemy tylko wieczorami..a wtedy to juz lipnie jest..a mamy tak blisko..:/

reklama
Do góry